Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Gümeli ile birlikte Yalı Çapkını dizisi daha da etkili bir proje oldu!

Cemre Gümeli ile birlikte Yalı Çapkını dizisi daha da etkili bir proje oldu!

tarafından ker_def

Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin’in Yalı Çapkını dizisine katılmasının ardından, ikinci sezona da fırtına gibi başlayan projede önemli değişimler yaşanıyor.

İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği ve reytinglerde yine birincilik elde ederek geçen sezonun başarısını sürdüren dizinin hikayesinde artık yeni bir karakter daha var.

Cuma akşamı yayınlanan 38. bölüm ile birlikte Talih karakteri de izleyicilerin karşısına çıktı. Cemre Gümeli’nin canlandırdığı yeni karakter Ferit ile Seyran ilişkisini etkileyecek birisi olarak öne çıkıyor.

Ferit’in fizyoterapisti Talih olarak izleyeceğimiz Cemre Gümeli açısından da Yalı Çapkını dizisi kariyerinin en önemli işlerinin başında yer alacak gibi gözüküyor.

Her Cuma Star ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle haftaya damga vuran Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezon çekimlerinde Cemre Gümeli de sette ekip arkadaşları ile kısa sürede kaynaştı.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan ve yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!