Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaroslar dizisi için ilk sezon tam olmadı, umutlar ikinci sezona kaldı!

Barbaroslar dizisi için ilk sezon tam olmadı, umutlar ikinci sezona kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi 26 Mayıs perşembe akşamı 32. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edecek. Dizinin ilk sezonu tamamlandı. Düşük gelen reytinglere rağmen TRT1 ikinci sezon için onay verdi ve hazırlıklar da başladı.

Daha yayına başlamadan 1 yıl önce hazırlıkları yapılan ve çok geniş bir teknik ekip tarafından çekimleri gerçekleştirilen dizi, ilk baştaki düşünceye göre 2021-2022 sezonuna damgasını vuracaktı. Reytingleri toplayacak, milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakacak ve dünyanın dört bir yanına hızlı bir şekilde yayılacak bir hikaye olması bekleniyordu.

Ancak tüm bu hedefler gerçekleşmedi. Çünkü Barbaroslar dizisi beklenildiği kadar etkili olamadı ama yine de geniş bir izleyici grubu tarafından sahiplenildi. Şimdi ise eksikleri tamamlama ve yeni baştan yine aynı hedeflere ulaşmak için çalışma zamanı.

Barbaroslar dizisi 32. bölümü ile ekrana veda edecek belki ama ekip ise ikinci sezon için yoğun bir çalışma temposu içine girecek. Hem senaryo hem de yapım ekibi gelecek dönem için çok daha güçlü bir dizi ortaya çıkartmak zorunda… İzleyicilerin yeni sezonda en büyük beklentisi ise daha güçlü ve gerçekçi deniz sahnelerinin olması…

Barbaroslar’ın büyük bir değişim geçirerek ikinci sezonda ekranda ilk sezona göre çok daha başarılı sonuçlar alması bekleniyor… Tabii ki gelecek sezon Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan gibi önemli isimler kadroda olmayacak.

Ulaş Tuna Astepe’nin daha çok sorumluluk üstleneceği Barbaroslar dizisinde yeni dönem için verilecek olan ara gayet iyi oldu. 26 Mayıs Perşembe günü 32. bölümde etkili sahneler bulacaksınız. Sezon finalinde Barbaroslar yine sadık izleyicilerini TRT1 ekranına bekliyor.