Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Kral Kaybederse dizisi için çok önemli bir adım atıldı!

Star TV’nin Kral Kaybederse dizisi için çok önemli bir adım atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir konuşulan ama bir türlü netliğe kavuşmayan dizilerden birisi de Kral Kaybederse isimli yapımdı… Ancak yeni sezon hazırlıkları hızlandı ve OGM Pictures tarafından bu proje yeniden masaya alındı… Star TV ekranında gelecek sezon yayınlanması beklenen Kral Kaybederse dizisi için çok önemli kararlar alındı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir kitabı daha diziye dönüşüyor… İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız derken üst üste yazarın kitaplarından oluşturulan diziler ekranda boy gösterdi. Son yıllara damgasını Gülseren Budayıcıoğlu’nun yine çok ilgi çekmesi beklenen Kral Kaybederse kitabının dizi versiyonu için ekip oluşturuldu.

71. bölümü ile birlikte TRT1 ekranında son kez izleyicilerle buluşan Masumlar Apartmanı bittiği için boşa çıkan ekip de Kral Kaybederse dizisinin sorumluluğunu üzerine aldı. Böylelikle heyecanla beklenen dizinin yönetmeni de Çağrı Vila Lostuvalı oldu…

Star TV'nin Kral Kaybederse dizisi için çok önemli bir adım atıldı! 7

Kral Kaybederse dizisinin senaristleri de yine Masumlar Apartmanı’nı yazan isimlere verildi. Bu gelişmelerle birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alması beklenen yeni dizinin hazırlıkları da resmen başlatılmış oldu.

Masumlar Apartmanı dizi ekibinin çok yoğun ve etkili bir projeden büyük deneyim kazanmasının ardından Kral Kaybederse için de bunun çok önemli bir kazanım olduğunu söyleyebiliriz.

Kenan isimli bir karakter dizinin hikayesinin merkezinde yer alıyor. Bu karakter hem çevresinde olup bitenleri umursamayan hem de kendini fazlası ile önemseyen birisi. Narsist ve vurdumduymaz bir adamın hikayesi olarak ekranlara gelecek olan Kral Kaybederse, şayet Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden setlere dönmesini sağlar ise, ünlü oyuncunun hayranları büyük mutluluk yaşayacak.