Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir yeni dizisi için ilk mesajı verdi, heyecan katlanarak arttı!

Demet Özdemir yeni dizisi için ilk mesajı verdi, heyecan katlanarak arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir hem iş yaşamında hem de özel hayatında yoğun bir dönem yaşıyor. Sevgilisi Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıklarına başlayan ve yaz döneminde fırsat buldukları zaman evleneceklerini daha önceden açıklayan çiftin hayranları heyecanla gelişmeleri bekliyor.

Demet Özdemir ise bu süreçte büyük bir yoğunluk içinde. Çünkü Disney Plus dizisi Dünyayla Benim Aramda için yoğun bir çekim programı uygulanıyor. Bir süredir bu dizi için sette bulunan oyuncu, her şeyin çok güzel gittiğini açıkladı. Ünlü oyuncunun çok keyifli olması ve neşeli halleri yeni dizisinin de çok iyi gitti mesajını veriyor. Demet Özdemir bu haliyle şimdiden heyecanla yeni diziyi bekleyen hayranlarını biraz daha heyecanlandırdı.

Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın da başrollerinde yer aldığı dizi hakkında konuşan oyuncu, “Yoğunum bu ara. Çok güzel bir şey, çok keyifli benim için. Tatil yapmak biraz hayal oldu ama biliyordum böyle olacağını” ifadesini kullandı. Oyuncu dinlenemese de güzel bir iş ortaya çıktığı için bu yoğun tempodan hiç şikayetçi değil.

Yoğun bir set temposu içinde olduklarını anlatan Demet Özdemir, dizi hakkında bilgi veremeyeceğini anlattı. Oyuncu, “İnanılmaz yoğun, her şey çok güzel geçiyor. Onun dışında pek bilgi veremiyorum. Ama inşallah yayınlandığı zaman sizlerin geri dönüşlerini zevkle dinleyeceğim” açıklamasını yaptı.

Set dışında zaman bulursa dinlenmeye çalıştığını ve kişisel bakımlarını yaptırdığını anlatan Demet Özdemir, bunun dışında hayata adapte olmanın kendisi için çok zor olduğunu belirtti.

Kendisini romantik birisi olarak görmediğini açıklayan oyuncu, “Espri yapmayı çok severim ama kendimi çok romantik bulmuyorum” diye konuştu.