Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisiyle milyonların ihtiyacına yanıt verecek!

Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisiyle milyonların ihtiyacına yanıt verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide başrolde yer alan Ulaş Tuna Astepe, tüm hayranlarına büyük heyecan yaşattı. Engin Altan Düzyatan gibi usta bir oyuncu ile başrolü paylaşan Ulaş Tuna Astepe, performansıyla da büyük alkış aldı.

Ancak Barbaroslar dizisi beklenildiği kadar etkili bir dizi olamadı ve hem Engin Altan Düzyatan hem de Ulaş Tuna Astepe’nin ikinci sezonda hikayede yer almayacakları ortaya çıktı. Sen Anlat Karadeniz dizisiyle müthiş bir çıkış yapan Ulaş Tuna Astepe, yaz dönemini dinlenerek geçirdikten sonra şimdi yeni bir dizi heyecanı yaşıyor.

New Amsterdam isimli doktor dizisinin yerli uyarlaması olan Hayat Bugün isimli dizide izleyeceğimiz oyuncu bir doktor olarak yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. 2 sezon süren ve büyük başarılar kazanan doktor dizisi Mucize Doktor’un yarattığı etkiyi oluşturması beklenen yeni doktor dizisi Hayat Bugün için ön hazırlıklar son aşamaya geldi.

Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisiyle milyonların ihtiyacına yanıt verecek! 8

Dizinin tüm oyuncu kadrosu bir araya geldi ve okuma provaları yapıldı. ‘New Amsterdam’ dizisinin hem yapımcılığını hem de yaratıcılığını üstlenen David Schulner’in Los Angeles’tan gelerek, bizzat toplantılara katılması büyük sürpriz oldu.

Toplantıda verilen mesaj önemliydi. Türk izleyicisinin yerel ve kültürel değerlerini dikkate alarak ve orijinaline sadık kalacak şekilde bir düzenleme yapıldığı belirtildi.

Ulaş Tuna Astepe, provalardan daha önce bir röportajında çekimlere yakında başlayacaklarını dile getirmişti. Show TV’de yayınlanacak dizi için ekibin yakında sete çıkması bekleniyor.

Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisiyle milyonların ihtiyacına yanıt verecek! 9

O3 Medya tarafından hazırlanan Hayat Bugün isimli dizide Ulaş Tuna Astepe’yi Doktor Barış Güvener karakterinde izleyeceksiniz. Dizinin orijinalinde Doktor Max Goodwin’in yerini Ulaş Tuna Astepe almış olacak.

Ulaş Tuna Astepe dışında; Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Şerif Erol ve Hande Doğandemir gibi çok önemli isimleri buluşturan Hayat Bugün dizisi için heyecanlı bir bekleyiş var. Ulaş Tuna Astepe de açıklamalarıyla heyecanı daha da artırdı.

Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisiyle milyonların ihtiyacına yanıt verecek! 90

Oyuncu, herkesin ihtiyacı olan bir hikaye ile yakında yeniden ekrana geleceğini belirterek, şunları anlattı:

“Çok pozitif, hepimizin ihtiyacı olduğu gücü bize vermekte katkısı olacağını düşündüğüm bir iş. Umarım keyifle izler insanlar.”

Oyuncunun yeni dizisiyle ilgili herkesin ihtiyacını karşılayacak türde, pozitif bir hikaye olmasıyla ilgili sözleri, dizinin başlamasını bekleyenleri daha da meraklandırmış durumda.