Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan sorunlarını aştı ve yeni sezonda bomba gibi bir diziyle dönüş yapacak!

Engin Altan Düzyatan sorunlarını aştı ve yeni sezonda bomba gibi bir diziyle dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide başrolde yer aldı. Dizinin yenilenen kadro ve hikaye ile devam edeceği biliniyor ama şu anda gelen bir bilgi olmadığı için birçok izleyici akıbetini de merak ediyor. Engin Altan Düzyatan ise ilk sezon sonunda ekipten ayrılan isimlerden birisi oldu.

Dizideki bir sahnede dizinden sakatlanan ve diziden ayrıldıktan sonra da tedavisine devam eden Engin Altan Düzyatan, ayağının iyileşmesi sonrasında yeni proje tekliflerini de değerlendirmeye aldı. Oyuncu için konuşulan Çöp Adam isimli yeni bir dizi projesi bulunuyor.

Engin Altan Düzyatan hayranları da bu projede yer alıp almayacağını çok merak ediyor. Star TV için hazırlanmakta olan Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’ya da kadın başrol olması için teklif yapıldığı iddiaları basına yansımıştı.

Engin Altan Düzyatan sorunlarını aştı ve yeni sezonda bomba gibi bir diziyle dönüş yapacak! 8

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin bir dizide buluşma ihtimali bile hayranlarını çok mutlu etmeye yetti. Çöp Adam projesi takıntılı zengin bir adamın hikayesi ile izleyicileri tanıştıracak.

Psikolojik derinliği de olan bu dizide rol alma konusunda Engin Altan Düzyatan’ın sözleri de iddiaların doğruluğunu ortaya koydu. Oyuncu, “Görüşüyoruz, şu anda iyi bir aşamadayız. Daha fazla bilgi almak için gerekli merciler açıklama yapacaktır. Heyecanlı bir süreç, şimdi toplantılarımız devam ediyor” dedi.

Oyuncunun bu sözleri Çöp Adam dizisini kabul ettiği ve ön hazırlıklara başladığı şeklinde algılandı.

Engin Altan Düzyatan sorunlarını aştı ve yeni sezonda bomba gibi bir diziyle dönüş yapacak! 9

Yeni dizisinde Tamer karakterini canlandıracak olan oyuncu, partnerinin Elçin Sangu olacağı yönündeki sorular üzerine ise bunu bilmediğini belirtti. Oyuncu, “Orayla ilgili ben açıklama yapmayayım, bildiğim yerler değil. Senaryoya bakıyorum, işime bakıyorum” dedi.

Projelerde partner konusunda oyunculara danışılmasının normal olduğunu da ifade eden Düzyatan, kararları ise yapımcının vereceğinin altını çizdi.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin Çöp Adam dizisinde bir araya gelmesi durumunda, yeni sezonun en iddialı projelerinden birisi olacağını söylemek gerekiyor.