Ana sayfa Dizi İzle Barca ve MKC’yi yıkan olay! Muhteşem İkili 8. Bölüm

Barca ve MKC’yi yıkan olay! Muhteşem İkili 8. Bölüm

tarafından ker_def

Muhteşem İkili 8. Bölümde Barca ve MKC, Yüksel Müdürün vurulmasına engel olamıyor! Fişek Ekrem, Yüksel Müdür’ü sevdiği kadın Banu’nun sayesinde yakalıyor. Yurt dışına kaçabilmek için Yüksel ve Banu’yu rehin olarak tutuyor. Barca ve MKC, kaçış noktasını öğrendikten sonra ekibi ile birlikte oraya gidiyorlar. Videodan ilgili sahneyi izleyebilirisiniz.

Kaçamadan Fişek Ekrem’in önünü kesiyorlar; fakat, Yüksel Müdür müdahale etmelerine engel oluyor. Çünkü, sevdiği kadın Banu’nun hayatı tehlikededir. Barca, MKC ve diğerleri mecburen Yüksel’i dinliyor. Fişek Ekrem oradan uzaklaşırken takip edilmemek için Yüksel ve Banu’yu vurup orada bırakıyor.

Barca ve MKC, onları yerde kan içinde yatarken buluyor ve hemen hastaneye kaldırıyorlar. Yüksel Müdürün iki ameliyet geçirmesi ve durumun ciddiyetini koruması herkesi çok endişelendiriyor. Doktorunda umutsuz konuşması Barca’yı daha da yıkıyor. Bu sırada Yüksel’in yakınları hastane odasına çağrılıyor. Onları odadan çıkan Feridun karşılıyor. Feridun’un asık yüzünü görenler korku dolu bakışlarkla ne diyeceğini merakla bekliyor…

Yapım: TMC

Yapımcı: Erol Avcı

Yönetmen: M.Çağatay Tosun

Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdur Uygulayıcı

Yapımcı: Engin Sarıal

Müzik: Hasan Özsüt,Işıl Özsüt

Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar

Sanat Yönetmeni: Burhan Türk

2.Yönetmen: Filiz Adıgüzel

Kostüm Tasarım: Yasemin Akdaş Tekel

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)