Ana sayfa TV Programları Müge Anlı İle Tatlı Sert İzle – 21 Aralık 2018 Cuma

Müge Anlı İle Tatlı Sert İzle – 21 Aralık 2018 Cuma

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümü 21 Aralık Cuma günü atv’de izleyicilerle buluştu. Dün, doğum günü olan ve 4 anneyi evlatları ile buluşturan Müge Anlı ve ekibi, bugün ise korkunç cinayetin detaylarını izleyicilerle paylaştı. Programdaki konu başlıkları şu şekildeydi: Müge Anlı’da kayıp kocasını aradı! 7 yıl sonra kocasını öldürüp gömdüğü ortaya çıktı!…Elif öğretmen bugün Ankara’ya getiriliyor… İki ayrı noktada Mehmet Uygur’un cesedi aranıyor…Hülya Altıntepe, kadın koruma merkezine gönderildi. Cesedin gömüldüğü yerde arama çalışmaları başladı.Babasını arıyordu ama kuzenlerine ulaşıldı . Sır cinayet sonuçlanıyor!Anne 10 yıldır, kızı 9 yıldır kayıp…. Bir yıl arayla kaybolan anne kıza ne oldu? Esrarengiz olayda şok tanıklar konuşuyor

Videodan 21 Aralık Cuma günü ekrana gelen bölümün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 2011 yılında 59 yaşındaki Mehmet Uygur, esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu. Eşi Hatice Uygur, Müge Anlı’nın programına konuk olarak Mehmet Uygur’u aramıştı.Müge Anlı ise Hatice Uygur’un kayıp eşini ararken sarf çelişkili ifadelere dikkat çekmişti.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği tarafından kurulan ekip, Hatice Uygur’u ve iki yakınını gözaltına aldı.

Hatice Uygur’un sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, eşi Mehmet Uygur’u silahla öldürdükten sonra boş bir araziye gömdüğünü söylediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen katil zanlısı Hatice Uygur, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…