Ana sayfa Sosyal Medya Barış Akarsu öldüğünde 7 yaşındaydı ama Aslıhan Kapanşahin’in sevgisi bir başka!

Barış Akarsu öldüğünde 7 yaşındaydı ama Aslıhan Kapanşahin’in sevgisi bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç yaşında yaşamını yitirmesi ile gönüllerde yara açan Barış Akarsu, hayatının anlatıldığı film ile son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Şarkıları ile milyonları etkileyen genç müzisyen, 2007 yılında henüz 28 yaşındayken bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti.

Barış Akarsu’yu anma ve onun hayatını ölümsüzleştirme adına yapılan Barış Akarsu Merhaba filmi de 18 Kasım’da izleyicilerle buluşacak. Filmin başrolünde İsmail Ege Şaşmaz ile Almila Ada ikilisini izleyeceksiniz. Dizinin hikayesinde yer alan isimlerden birisi de Aslıhan Kapanşahin oldu.

2000 yılında dünyaya gelen Kapanşahin, Barış Akarsu’nun öldüğü dönemde henüz 7 yaşındaydı. Buna rağmen genç müzisyene duyduğu sevgi ile dikkatleri çeken Kapanşahin, kendisine teklif yapıldığı zaman hiç düşünmeden rolü kabul etti.

Barış Akarsu’nun kız kardeşi Nesrin karakterini canlandıran Kapanşahin, duygularını şu sözlerle ifade etti. “Ne olursa olsun, Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı bir filmde olmak istedim. Bir kelimelik rolüm dahi olsa olmak istedim. Biz gerçekten Amasra’da aile olduk. Çok heyecan verici ve çok özel bir yolculuktu. Bu hikayeye dahil olduğum için çok mutluyum. Umarım siz de bu duyguları hissedersiniz ve bizimle birlikte filmi alkışlarsınız…”

Barış Akarsu öldüğünde 7 yaşındaydı ama Aslıhan Kapanşahin'in sevgisi bir başka! 8

Nesrin’in tüm dünyaya yetecek bir sevgisinin bulunduğunu da röportajında ifade eden oyuncu, “Nesrin abisine hayran, kendi değer yargısı olan, sabırlı ve güçlü biri. Hayatımda “iyi ki” dediğim nadir insanlardan. Çok temiz kalpli, gerçekten çok mutluyum hayatımda Nesrin abla olduğu için, çok seviyorum” diye konuştu.

İsmail Ege Şaşmaz da yansıyan görüntüler ve fragmanlarda Barış Akarsu’ya olan benzerliği ile büyük ilgi çekiyor. Çok iyi bir performans sergilediği ifade edilen oyuncu, şans dersleri aldı ve uzun süren bir müzik çalışması ile sete çıktı.

Barış Akarsu öldüğünde 7 yaşındaydı ama Aslıhan Kapanşahin'in sevgisi bir başka! 9

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu filmiyle ilgili duygularını şöyle dile getirdi: “Senaryo geldiğinde çok heyecanlandım. Çok güzel bir hikayeydi. Mert’in eline, yüreğine sağlık. İki aylık bir çalışma sürecimiz oldu. Barış Akarsu’nun kız kardeşi Nesrin Abla’yla, babası Selahattin Amca’yla çok güzel günlerimiz geçti. Çok duygusal anlar yaşadık. Ama Barış’ın anısına layık olmak için çok çalıştık ve onu en güzel şekilde yansıtmaya çalıştık…”