Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Arduç, hakkındaki iddiayı düzeltme ihtiyacı duydu!

Barış Arduç, hakkındaki iddiayı düzeltme ihtiyacı duydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet olarak izlediğimiz Barış Arduç, önceki hafta yapıma veda etmişti. Yeni dizisi Kulüp’te Gökçe Bahadır ile başrolü paylaşacağı da ortaya çıkan Barış Arduç, bu gelişme ile hayranlarını çok mutlu etmişti. Kameralar tarafından görüntülenen ve uzun süredir görüşmediği arkadaşları ile bir araya geldiğini söyleyen Barış Arduç, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Barış Arduç, “İzmir depremiyle alakalı biraz canımız sıkıldı. İnşallah güzel haberler bekliyoruz oradan” diyerek keyfinin olmadığını söyledi. Çeşme’ye yerleştiği ile ilgili iddiaların doğru olmadığını açıklayan Barış Arduç, bu bilgiyi de kameralar aracılığı ile düzeltmiş oldu.

Eşi Gupse Özay’ın da iyi olduğunu ve evde yazıp-çizme faaliyetlerini sürdürdüğünü anlatan Barış Arduç, evlendikten sonra hayatında bir değişiklik olmadığını söyledi. Arduç, hayranlarının merak ettiğinin hatırlatılması üzerine “Daha önce de bahsetmiştim, 6-7 yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Dolayısı ile değişen bir şey yok. Tadımız,keyfimiz yerinde” mesajını verdi.

Memleketin güzel günlerini görmeyi dileyen oyuncu, Çukur dizisinden ayrılışı ile ilgili de açıklamada bulundu. Başından bu yana karakterin durumunun belli olduğunu, çok uzun bir anlaşma yapmadığını belirten Barış Arduç, “Böyle kısa bir şey yapalım diye anlaşmıştık” diyerek defteri kapattığını ifade etti.