Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’dan ayrıldı, yeni diziye çok inandı! İşte Barış Arduç sürprizi!

Çukur’dan ayrıldı, yeni diziye çok inandı! İşte Barış Arduç sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinden ayrıldıktan sonra hayranlarına yeni bir dizi sürprizi yapan Barış Arduç, proje konusunda ilk kez detaylı bilgi verdi… Çukur dizisi ile kısa süreli ve başı – sonu belli bir anlaşmalarının olduğunu ifade eden oyuncu, Arık Böke Erdenet karakterinin diziden ayrılmasının sürpriz bir durum olmadığını vurguladı.

Kulüp isimli Netflix’in yeni orijinal dizisinden gelen teklifi kabul eden Barış Arduç, yakında yeniden setlerde yer almaya başlayacak. Dizinin hazırlıkları devam ediyor ve Ocak ayında ekibin çekimlere başlaması bekleniyor. Barış Arduç, yeni dizisinde Gökçe Bahadır ile partner olacak.

Salih Bademci’nin de yer aldığı dizi için Fırat Tanış ile görüşmeler yapıldığı da belirtiliyor. İstanbullu Gelin’in yönetmeni Zeynep Günay Tan’ın çekeceği dizi hakkında detay veren Barış Arduç, iyi bir iş olacağını belirterek projeye inancının yüksek olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu şunları söyledi:

“Netflix ile bir anlaşmamız var. Duymuşsunuzdur belki. Ocak gibi yanılmıyorsam, bir aksilik olmaz ise o başlayacak. Bakalım iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Güzel şeylerle beraber oluruz.”

Kadroda Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin isminin geçtiğinin hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, “Onu ben şu an net bir bilgi vermeyeyim. Daha çok işin içinde değilim, kimlerle anlaşıldı, anlaşılmadı konusunda. Çünkü 2 ay kadar var. Netleşince hep beraber haber veririz” diye konuştu.

Barış Arduç, Kulüp dizisindeki karakter hakkında ise bilgi vermek istemedi.