Ana sayfa Sosyal Medya Kalbiniz boş mu? Demet Özdemir’den hem aşk hem pandemi mesajları!

Kalbiniz boş mu? Demet Özdemir’den hem aşk hem pandemi mesajları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son haftalarda kadın haklarına yönelik olarak güçlü mesajlar veren Demet Özdemir, Zeynep karakterinin daha çok öne çıkmasını sağladı. Sosyal medyada da izleyiciler bu karakterin çıkışlarına, söylemlerine destek sunuyor…

Ünlü oyuncu ise yoğun bir çalışma temposunun içinde. Geçtiğimiz haftalarda bir dans videosu paylaşan ve daha iyisini yapacağını belirten Demet Özdemir, yoğun çekimler nedeniyle prova yapamadığını belirtti. Kameralara açıklamada bulunan oyuncu pandemi konusuna da değindi ve çok daha hassas şekilde yaklaşılması gerektiğini anlattı.

Muhabirlerin bu ortamda yapılan korona partilerini hatırlatması üzerine ünlü oyuncu, pandemi konusunda önemli bir mesaj verdi. Oyuncu herkesin kendisine dikkat etmesinin, başkalarının sağlığı için de önemli olduğunun altını çizdi ve şöyle konuştu:

“Herkes çalışmak zorunda olduğu için maalesef dışarıda oluyor. En azından onların da haklarını ihlal etmemek için ve yaşlılarımızı, çocuklarımızı düşünmemiz için daha sağ duyulu olmalıyız. Bana bir şey olmaz demekle olmuyor. Aslında sadece kendimiz için değil, başka insanları düşünmek için kendimize dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. Biz sette olabildiğince önlem almaya çalışıyoruz. Bence herkes öncelikle kendi ailesini, sonra da yakınlarını düşünce bu iş çözülecek gibi… ”

“Kalbiniz boş mu?” sorusu üzerine bir kez daha benzer açıklamada bulunan oyuncu, “Gerçekten boş, sevgilim olduğunda görürsünüz. Tek tek arkadaşlarımla yazıp, onları düzeltmekten de çok yorumdum. Ama size söz veriyorum. Yanımda görünce gerçekten inanacaksınızdır ve olduğu zaman da anlarsınız. Yokken de böyle kaçmak da istemiyorum, gerçekten de yok” şeklinde konuştu.