Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 aydır bu mutlu haberi özenle sakladılar! Sonunda ortaya çıktı!

Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 aydır bu mutlu haberi özenle sakladılar! Sonunda ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, Deliha filminde birlikte oynadıktan sonra sevgili olmuşlardı. 6 yıllık mutlu beraberliklerini de 2020 yılının Temmuz ayında sade bir nikahla taçlandırmışlardı. Pandemi nedeniyle düğün yapmayan çiftin yakında bir bebek sahibi olacaklarını ise Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun instagram paylaşımı ile ortaya çıktı.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Gupse Özay’ın 6 aylık hamile olduğunu ve hem bebeğin hem de annenin sağlığının çok iyi olduğunu mesajında belirten Sabuncuoğlu’nun paylaşımı ile birlikte büyük şaşkınlık yaşandı! Zira çiftin bu güzel haberi 6 ay boyunca nasıl sakladıkları merak konusu oldu!

Son dönemde hiç ortalarda görünmeyen Gupse Özay’ın, hamileliği boyunca özel bir çaba harcadığı anlaşılmakta. Mutlu evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, bebekleri 6 aylık olana kadar herkesten bu haberi saklamayı da başarmışlar. Ünlüler dünyasında böylesi bir haberin bu kadar süre saklanması da ayrı bir başarı!

Herkesi çok şaşırtan bu gelişmenin ardından ise Gupse Özay, Ömür Sabuncuoğlu’nun instagram paylaşımını hiç bir yorum yapmadan kendi instagram hesabından paylaştı. Böylelikle haberi de ilk kaynaktan doğrulamış oldu.

Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 aydır bu mutlu haberi özenle sakladılar! Sonunda ortaya çıktı! 9

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, konuyla ilgili bir başka paylaşım yapmadılar. Ancak olayın magazine bomba gibi düşmesinin ardından Gupse Özay, evinde iki sevimli köpekleriyle bir pozunu paylaştı. Kendisini göstermese de hayranları, takipçileri bu paylaşımı bu kez çok daha dikkatli bir şekilde incelediler.

Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 aydır bu mutlu haberi özenle sakladılar! Sonunda ortaya çıktı! 10

Gupse Özay’ın hamile halini herkes çok merak ediyor. Ancak oyuncu henüz büyüyen karnı ile bir paylaşım yapmadı. Şu sıralar Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrolde yer alan Barış Arduç da yakında baba olmanın heyecanını yaşarken bu mutlu haberi özenle saklamış görünüyor.

Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 aydır bu mutlu haberi özenle sakladılar! Sonunda ortaya çıktı! 11

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti de Eylül ayında doğacak olan bebeklerinin cinsiyetinin de kız olduğu öğrenildi…