Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisindeki düğün sahneleri, Eda Ece’nin düğününde bile çok işe yaradı!

Yasak Elma dizisindeki düğün sahneleri, Eda Ece’nin düğününde bile çok işe yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca canlandırdığı Yıldız karakteri ile kendisine çok güçlü bir kariyer sağladı. Dizinin uzun süreli olması, milyonlarca izleyiciyi etkilemesi ve Eda Ece’nin de oyunculuk macerasında büyük deneyimler elde etmesini sağlaması bakımından Yasak Elma dikkat çekici bir proje oldu.

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile ünlü isimlerin katıldığı bir tören ile evlenen Eda Ece, büyük mutluluk yaşadı. Ünlü oyuncu önemli bir kariyer sınavını başarıyla geçtikten sonra, özel hayatında da yepyeni bir döneme başladı.

Yasak Elma dizisi 6 sezonluk büyük macera olarak geride kaldı ama izleri Eda Ece’nin düğününe bile yansıdı. Dizinin hikayesinde birçok kez düzenlenen düğün sahneleri nedeniyle ekip bu organizasyona çok yatkındı.

Yasak Elma dizisindeki düğün sahneleri, Eda Ece'nin düğününde bile çok işe yaradı! 8

Dizide Zeynep olarak izlediğimiz Sevda Erginci ile Kumru karakteriyle ekrana yansıyan Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’daki düğün sahnelerinin işlerine çok yaradığını söyledi. Hazırlanma sürecinin kendileri için rahat geçtiğini anlatan iki oynucu, bunun nedeni olarak da Yasak Elma dizisini gösterdi.

Düğün sahnelerine gönderme yapan Biran Damla Yılmaz, “Alışmışız artık Yasak Elma’dan” diye konuştu.

Sevda Erginci, “Biz düğünlere çok alışığız. 45 kere Eda dahil bir sürü kadın oyuncunun düğününe katıldık” diye konuştu.

Yasak Elma dizisindeki düğün sahneleri, Eda Ece'nin düğününde bile çok işe yaradı! 9

Dizilerde sürekli gelinlik giyen kadın oyuncuların, bu hayalinin ortadan kalkabileceği sözü üzerine Biran Damla Yılmaz, “Daha netleşiyorsun, her şeyi neyi nasıl istediğimizi daha net biliyoruz. O kadar çok deneyimledik ki” şeklinde konuştu.

Yasak Elma dizisinde sıklıkla yaşanan düğün sahnelerinin kadın oyuncuların bu önemli organizasyon konusunda ne yapacaklarını çok iyi bilmelerine yol açtığını bu sözler ortaya koyuyor.