Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteri Türkiye gerçeklerine ayna tutuyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteri Türkiye gerçeklerine ayna tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, sezon içinde en sevimsiz dizi karakterlerinden birisini canlandırmış oldu. Oyuncunun öne çıkması ve sosyal medyada gündeme gelmesi Nilay karakterinin kariyeri için çok iyi bir süreç olduğunun da kanıtı gibiydi.

Feyza Civelek, Nilay karakterine benzer örneklerin Türkiye’de çok fazla olduğuna inanıyor. Oyuncu, dizide hem sevilen hem de nefret edilen bir karakter canlandırdığı için uç kutuplarda yer alıyor. Kimi izleyiciler için Nilay katlanılamaz birisi. Bazı izleyiciler ise Nilay gibi karakterlerin hayatlarında var olduğunu sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Defne Samyeli’nin programına katılan Feyza Civelek, Nilay karakterinin kendisi için önemini şu sözlerle ifade etti.

“Nilay fitneci bir karakter. O yüzden bana çok yakın değil. Ben şu ana kadar hep iyi karakterleri oynadım. Hayalimde kötü bir rolü oynamak vardı. Şu an hayalimdeki rolü canlandırıyorum. Kendin olmayan bir rolü canlandırmak daha heyecan verici, zorluyor. Çünkü oyunculuğun zorlaması lazım. Zorladığı zaman keyif alıyorsun.”

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteri Türkiye gerçeklerine ayna tutuyor! 7

Türkiye’de Nilay gibi karakterler çok. Bunu söyleyen de Feyza Civelek’in kendisi. Zengin bir aileye gelin gelen Nilay için oyuncunun şu yorumu da çok dikkat çekici:

“Nilay, zengin bir aileye gelin gelmiş. Ortalığı karıştıran, sürekli ön planda olmak isteyen birisi. Aslında kötü demek doğru değil, hep birinci olmak istiyor. Olamayınca kötülüğe başlıyor. Tek gelin olmak isterken ikinci gelin durumuna düşüyor. Normal bildiğimiz Türk halkının gerçek eltilerini canlandırıyorum. Türkiye’de bir sürü Nilay var.”

Türkiye’nin gerçeklerinin anlatıldığını ve başarının da bundan geldiğini anlatan oyuncu, “Toplumun gerçeklerini gün yüzüne çıkarttık, insanlara ayna tuttuk” diye konuştu.