Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Arduç’un tartışmalı reklamının kamera arkası

Barış Arduç’un tartışmalı reklamının kamera arkası

tarafından ker_def

Barış Arduç ’un oynadığı o reklamın kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Barış Arduç, hem ekranlara hem sosyal medyaya damga vurmaya devam ediyor. Deliha adlı sinema filmiyle dikkat çeken, Kiralık Aşk dizisiyle ise milyonların kalbini kazanan Barış Arduç, bu kez reklam filmiyle gündeme bomba gibi düştü. Kiralık Aşk dizisinde ayakkabı tasarımcısı Ömer İplikçi karakterine hayat veren ve bir anda fenomene dönüşen Barış Arduç, bir ayakkabı markasının reklam filmi için kamera karşısına geçti. “Kiralık Aşk” dizisiyle hayatımıza giren, en çok beğenilen, son zamanların en çok konuşulan ismi olan yakışıklı oyuncunun reklam filminin çekimlerini Nihat Odabaşı yaptı. Barış Arduç’un reklam filmi, başlar başlamaz sosyal medyada büyük yankı buldu.

Kiralık Aşk dizisinde fabrika sahibi ayakkabı tasarımcısı genç işadamını canlandıran oyuncunun fanlarından kimisi bu kadar yakışıklı bir adamın, niye bu kadar yalvarır gibi olduğu konusununa eleştiri getirirken; kimisi övgüler yağdırdı. Barış Arduç’un karizmasının yerle bir olduğunu söyleyen de vardı, ayakkabı reklamında oynamasını, yaratıcılıktan uzak bulan da…

Büyük ses getiren ve kimi tarafından eleştiri yağmuruna tutulan reklamın detayları ortaya çıktı. Genç kızların son gözdelerindenBarış Arduç’un, o reklamdan aldığı ücret şaşırttı.Bir anda Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi Türkiye’nin yıldız isimleri kadar ünlünen genç oyuncunun reklamdan600 bin TL aldığı öğrenildi.

İŞTE BARIŞ ARDUÇ REKLAMI HAKKINDA YAPILAN SOSYAL MEDYA YORUMLARI

“Bu ne saçma bir reklam ama eğer o sarı kızın yerinde Elçin Sangu oynasaydı işler değişirdi.”, “Barış Arduç’un reklamı hayatimda gördüğüm en saçma reklam olmuş. Özcan Deniz’in kola reklami bile daha iyi.”, “Son zamanlarda izledigim en kötü reklam Derimod reklamı. Barış Arduç karizmasi yerle bir olmuş.”, “Barış Arduç’un oynadığı reklam. Adam zaten yakışıklı niye yalvarttınız bu kadar iyice çıtayı yükseltmiş.”, “Türk reklam yaratıcılığı dizide ayakkabı tasarımcısını canlandıran Barış Arduç’u ayakkabı reklamında oynatmak. Paçamızdan yaratıcılık akıyor.”, “Elçin Sangu ve Barış Arduç birlikte bir reklam filminde oynasalar çok mükemmel olmaz mı?”

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

İŞTE REKLAM FİLMİNİN KAMERA ARKASI:

İşte Kiralık Aşk dizisiyle çok konuşulan bir isim haline gelen Barış Arduç ’un Derimod firmasının reklamının setindeki halleri: