Ana sayfa Dizi Haberleri Acı Aşk dizisi izleyiciyi çok meraklandırdı

Acı Aşk dizisi izleyiciyi çok meraklandırdı

tarafından ker_def

‘Acı Aşk’ dizisi yakında SHOW TV’de başlıyor!

Sezonun en iddialı dizilerinden ‘Acı Aşk’ yakında SHOW TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Show Tv’de başlayacak olan ‘Acı Aşk’ dizisinin 1. tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği dizide Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz ve Türkü Turan gibi genç oyuncuların yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can gibi usta isimler yer alıyor.

Yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük merak uyandıran dizi, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları anlatıyor.

Senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı dizinin müzikleri Kıraç’ın imzasını taşıyor.
Sloganı Mevlânâ’nın “Kalsam canım yanacak, gitsem hayatım…” cümlesi olan dizinin konusu şöyle: Bir yanda Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadıkları imkânsız aşkları, diğer yanda sevgiye aç olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı… Ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakârlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek? Yolları nasıl kesişecek?