Ana sayfa Dizi Haberleri Barış ve Filiz barışmazsa, Bizim Hikaye’nin işi zor! Rakip dizi, izleyiciyi korkutuyor!

Barış ve Filiz barışmazsa, Bizim Hikaye’nin işi zor! Rakip dizi, izleyiciyi korkutuyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisi, Avlu ve Bir Zamanlar Çukurova dizileriyle yarışırken gelen haber, izleyicilerini tedirgin ediyor!

Geçtiğimiz sezon reytingin zirvesinde yer alan dizi, sezon sonuna doğru Avlu dizisinin gelmesiyle yeni bir rakip kazanmış, Vatanım Sensin’in bitmesiyle rahatlamıştı.

Ancak yeni sezonda çok dişli bir rakibi oldu ve Bir Zamanlar Çukurova, zirveye tırmandı.

Avlu da yeni sezonda hızını arttırarak reytingini yükseltince, Bizim Hikaye dizisi AB ve Total’de kan kaybetti.

Bu hafta Total’de 4. ve AB’de 5. sırada yer alan Bizim Hikaye’nin izleyicilerinin kaygısı daha da arttı.

Çünkü haftaya, Kanal D’nin Muhteşem İkili dizisi geliyor!

Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel’in başrolünde oynadığı dizi, aksiyon ve komediyi birleştiren hikayesiyle ilgi çekiyor.

Tanıtımlarıyla ön plana çıkan dizinin Perşembe akşamları yayınlanacak olması ise en çok Bizim Hikaye dizisinin izleyicisini kaygılandırıyor.

Dizinin sürükleyici hikayesi Barış ve Filiz’in ayrı olması, diziyi takip edenler tarafından, bu şekilde giderse daha fazla kan kaybedeceği şeklinde yorumlanıyor.

blank

Haftaya durum nasıl olacak bekleyip göreceğiz ancak Filiz ve Barış’ın 44. bölüm son sahnesinde öpüşmesi, izleyicileri de ümitlendirdi.

İkiliyi artık ayrı görmek istemeyen izleyiciler, aralarındaki ayrılığın bitmesini istiyor.

Rahmet ve Deniz’in ilişkisi diziye farklı bir ivme katsa da Hazal Kaya ve Burak Deniz’in oynadıkları Filiz ve Barış, esas oğlan ve esas kız olarak ayrı kaldıkça, dizinin diğer karakterlerinin hikayelerinden ayrı bir yere konuluyor.

44. bölüm tanıtımında ikilinin öpüşmelerini gören izleyicilerin, sosyal medyada yaptıkları yorumlardan ve sahneyi izledikten sonraki mesajlarından anlaşıldığı üzere, herkesin beklentisi Barış ve Filiz’in aralarındaki sorunların çözülüp yeninden bir araya gelmeleri yönünde.

Muhteşem İkili’nin gelişi beklenirken, şimdiden tedirginlik yaşanmaya başlandı.

Sosyal medyada reytingler üzerine yorum yapan izleyiciler, şimdilik var olan duruma da razı. Ancak Muhteşem İkili’nin gelmesi ile birlikte dengelerin değişebileceğinin de işareti sosyal medyadan alınabiliyor.