Ana sayfa Dizi Haberleri Barış’ın ölüm haberi tek felaket değil! Bizim Hikaye’de Filiz’in hayrete düşüren kararı!

Barış’ın ölüm haberi tek felaket değil! Bizim Hikaye’de Filiz’in hayrete düşüren kararı!

tarafından zk zk

Fox TV’de yarın (27 Aralık) akşam yayınlanacak olan Bizim Hikaye dizisinde Barış’ın cenazesi kaldırılıyor. Nihal meselesi bu olayla birlikte son bulurken, Filiz, Barış’ın ölümünün şokunu atlatamadan bir başka durum ortaya çıkacak.

Dizide Barış’ın öldüğüne kimse inanmak istemiyor. Bunun Nihal’i uzak tutmak için bir oyun olduğu düşünülüyor ama bu gerçek, yeni bölümde ortaya çıkacak mı göreceğiz.

Dizinin 53. bölüm tanıtımında Çiçek’in kapıyı açtığı ve yüzü gözü sargılı bir kişinin kapının önünde durduğu görülüyor. Bu kişinin Barış olduğu düşünülüyor. Gerçek bu mu hep birlikte göreceğiz ama Elibollar için tek felaket Barış’ın ölümü değil!

Barış'ın ölüm haberi tek felaket değil! Bizim Hikaye'de Filiz'in hayrete düşüren kararı! 8

İşte 53. bölüm özeti:

Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken, Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık.

Elibollar Nihal’in başlarına açacakları dertten kurtulmuşlardır belki ama şimdi Filiz’in onlara getirdiği yeni haberle mücadele etmek zorundadırlar.

Barış'ın ölüm haberi tek felaket değil! Bizim Hikaye'de Filiz'in hayrete düşüren kararı! 9

Herkes bu yeni sorunla kendi yöntemleriyle başa çıkmaya çalışırken, Filiz herkesi hayrete düşüren yepyeni bir çözümle karşılarına çıkar. Yeni hayatlarına alışmaya çalışan Elibollar’a hayatın ve Barış’ın ardında bıraktığı mirasın getireceği insanlar ise henüz tükenmemiştir.

İşte Bizim Hikaye 53. bölüm tanıtımı: