Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki sır çözülüyor mu? Ortaya çıkan Emre ve Ceyda’nın hikayesi nereye gidecek?

Kadın dizisindeki sır çözülüyor mu? Ortaya çıkan Emre ve Ceyda’nın hikayesi nereye gidecek?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Sezon arası veren Kadın dizisi, dün akşam 45. bölümüyle ekrana geldi ve dizinin yeni bölümünde Ceyda’nın hikayesi ortaya çıktı.

Annesinin baktığı oğlu Arda’nın babası ortaya çıktı. Bahar’ın kasiyerlik yapmaya başladığı kafenin sahibi olan Emre ve Ceyda arasında yaşanan ilişki, ilk kez konuşuldu.

Ahmet Rıfat Şungar’ın oynadığı Emre, Ceyda’nın oğlu Arda’nın babası çıktı ama Emre’nin bundan haberi yok.

Bahar iş ararken onunla giden Ceyda, kafede Emre’yi görür görmez kaçtı. Bahar işe alındı ve Ceyda’nın neden kaçtığını anlamak için evine gitti.

Ceyda, önce anlatmak istemedi ama daha sonra Bahar’a tüm gerçeği aktardı. Çocukluk arkadaşı olan Emre ve Ceyda’nın bir dönem birlikte oldukları ve Emre’nin Almanya’ya taşınmasından sonra irtibatlarının koptuğu, o süreçte Ceyda’nın Arda’ya hamile olduğunu öğrendiği anlaşıldı.

İstanbul’a Emre’yi bulmak için gelen Ceyda, onu bir süre aradığını, çok süründüğünü, açlık ve sefaletle geçen bir dönem yaşadığını anlattı.

Kadın dizisindeki sır çözülüyor mu? Ortaya çıkan Emre ve Ceyda'nın hikayesi nereye gidecek? 7

Ailesinin bebeği öğrenmesinden sonra istemediği ancak sonra annesinin torununa bakmayı kabul edip Ceyda’nın adının kötüye çıkması nedeniyle onu istemediği anlaşıldı.

Bu arada Emre, Bahar ile konuşurken onun kan hastalığı olduğunu öğrenince yaşadığı tepki dikkat çekti.

Emre’nin hastalığı bildiğini söylediği ve o anda duygusallaştığı gözlerden kaçmadı. Emre’nin elindeki yüzük, evli olduğunu gösterirken bu durumdan bir başka hikayenin çıkacağı düşünülüyor.

Emre’nin bir çocuğu olduğu ve onun da Bahar’ın hastalığı ile boğuştuğu, ilik nakli gerektiği şeklinde bir intiba yaşanmasına neden oldu. Hikaye nasıl gelişecek hep birlikte göreceğiz ancak Emre ve Ceyda’nın hikayesi bambaşka bir yere gidecek gibi görünüyor!

İşte Ceyda’nın Emre’yi gördüğü ve Bahar’a gerçeği anlattığı o sahneler: