Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası dizisindeki yeni düzenleme duyuruldu!

Baş Belası dizisindeki yeni düzenleme duyuruldu!

tarafından ker_def

‘Baş Belası’, Pazar akşamı (1 Ağustos) ekrana gelen yedinci bölümüyle yine seyirciden büyük ilgi gördü ve #GeriDön etiketiyle sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında yer aldı. ‘Baş Belası’ bu haftadan itibaren yeni yayın gününde, cuma akşamları izleyici karşısında olacak.

Dizinin yedinci bölümünde, Şahin kendisine tuzak kuran ‘Şebeke’nin İpek’i kaçırdığını öğrenince derhal harekete geçti. İpek’in bıraktığı ipuçlarını bulan Şahin, emniyeti işe karıştırmadan ortağını ‘Şebeke’nin elinden kurtarmayı başardı. İpek’in kaçırılmasıyla Şahin’in emniyette bir köstebek olduğuyla ilgili şüpheleri de kanıtlanmış oldu.

Mehmet Amir, Şahin’i görevine döndürmeye çalışırken, orman yolunda bir ceset bulunması üzerine ekip cinayeti çözmek için kolları sıvadı. Ekibin bulduğu kanıtlar sürpriz bir ismi işaret etti. Şüpheli Şahin’in yakın arkadaşı ve eski asayiş büro başkomiseri olan Uğur Akdağ’dı.

Şahin’le arasında bir bağ kuran Görkem’in ısrarı sonucu, Şahin, İpek’in evine yemeğe gitti. Anahtarı hala ele geçirilemeyişinden rahatsız olan Simge sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İpek’in evinde karşısında Şahin’i gören Simge bu durumdan oldukça rahatsız oldu.

Şahin, Uğur’un gözaltına alındığını duyar duymaz soluğu emniyette aldı. Üstelik Uğur, cinayeti işlediğini itiraf etti. Duyduklarıyla şok yaşayan Şahin, rozetini ve silahını geri aldıktan sonra Uğur’un itirafına inanmayarak derin bir araştırmaya girişti. Üstelik bu kez İpek’in gözlem gücü ve analizini de dikkate alarak davaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya başladı. Elde edilen sonuçla Uğur’un suçsuz olduğu kanıtlansa da cinayetin ardında büyük bir acının gizli olduğu ortaya çıktı.

Kendine yeni bir yol çizmeye çalışan Nazlı ise giriştiği dedektiflik oyunu nedeniyle başını büyük bir belaya soktu.

‘Baş Belası’, 6 Ağustos cuma akşamı sekizinci yeni bölümüyle atv’de!