Ana sayfa Sosyal Medya Yeter artık, delirttiniz adamı! Onur Büyüktopçu instagram hesabından isyan etti

Yeter artık, delirttiniz adamı! Onur Büyüktopçu instagram hesabından isyan etti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk isimli dizide Koray karakterine hayat veren ve sergilediği performans ile de kısa sürede popüler olan Onur Büyüktopçu, sonrasında bazı televizyon programlarında sunuculuk yaptı.

Yemekteyiz yarışmasının yanı sıra Damat Bayıldı, Gelinim Mutfakta, Çarkıfelek gibi yapımlarla ekranda yer almaya devam eden Onur Büyüktopçu, son günlerde ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınlarla ilgili paylaşımıyla dikkatleri çekti.

Ülkemizin ormanlarının yandığı, birçok bölgesinde söndürme faaliyetlerinin sürdüğü bir ortamda duyarsızlık sergileyen ve kendi hayatlarından güzel anları paylaşarak, acılara ortak olmayanlara Onur Büyüktopçu sert tepki gösterdi.

Instagram’dan mesaj paylaşan Onur Büyüktopçu, delirdiğini ve artık tahammül edemediğini yazdı. Ünlü oyuncu bu mesajı paylaşmamak için dayandığını, beklediğini ama ilgisizlik sergileyenlerin artık kendisini çıldırttığını ifade etti. Büyüktopçu mesajında şöyle yazdı:

“Üç gündür zor dayandım. ‘Karışmayım’ dedim, sustum sustum sustum. Ama artık yeter, delirttiniz adamı…

Selfileriniz, içkileriniz, danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin, engelleyin. Kendi dünyanızda mutlusunuz çünkü beter olun. Gerçekten bazı tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun…

Ülke yanıyor ülke, can gidiyor, insan gidiyor, hayvanlarımız, doğamız ölüyor. Sen de hala yan koyda şampanyalar patlatıp, yat partilerinde ol. Yazmayım diye üç gündür kendimle savaştım ama artık yeter, defolup gidin.”

Yeter artık, delittiniz adamı! Onur Büyüktopçu instagram hesabından isyan etti 21