Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisine nazar boncuğu takın, hep böyle gitsin kimsenin nazarı değmesin!

Baş Belası dizisine nazar boncuğu takın, hep böyle gitsin kimsenin nazarı değmesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Baş Belası dizisi daha 3 bölümünde izleyiciler tarafından genel kabul gördü ve sosyal medyayı da adeta eline geçirdi. Yaz dizileri arasında etkileşimi bu kadar yüksek ve izleyicileri de kalbinden dizilerin başında Baş Belası yer alıyor.

Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu’nun çok iyi seçilmiş iki isim olduğu, karakterlere çok iyi oturdukları ve çok da başarılı rolleriyle diziyi yaz ekranının en önemli yapımlarından birisi haline getirdiklerini söyleyebiliriz.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim hayal kırıklığından sonra ekrana adeta bomba gibi döndü. İpek karakteri oyuncunun üzerine öyle çok yakıştı ki, hayranları psikolog İpek’i daha 3 bölüm yayınlanmasına rağmen akıllarına yazdı.

Kuruluş Osman dizisindeki Filatyos karakteri ile dizi şanssızlığını kıran Seçkin Özdemir de dizinin erkek başrolü olarak çok iyi bir seçim olduğunu ortaya koyuyor. Şahin karakterinde izleyicilere kendisini kabul ettiren oyuncu, Helvacıoğlu ile de çok iyi partner oldu.

Şahin ve İpek karakterleri zıtlıkları, komiklikleri ve zaman zaman yaşanan romantik anları ile şimdiden dizi hayranlarının gönlüne girmeyi başardı. Sosyal medyada yapılan yorumlar öyle çoğaldı ki, dizi bir etkileşim patlaması da yaşıyor… Dizinin 3. bölümü sonrasında Twitter ortamında binlerce mesaj yayınlandı ve Baş Belası kısa sürede gündemin bir numaralı konusu oldu.

Baş Belası dizisine nazar boncuğu takın, hep böyle gitsin kimsenin nazarı değmesin! 10

Bir dizi hayranı diyor ki, “Bunlar nasıl aynı anda güldürüp düşündürüp romantik sahne yaşatıp bizi bitiriyorlar.”

Diziye nazar değmesinden korkanlar da var. Hatta “Nazar boncuğu takın bu güzellik bitmesin” diye yorumlar da yapılıyor…

Baş Belası dizisine nazar boncuğu takın, hep böyle gitsin kimsenin nazarı değmesin! 11

4 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan 3. bölümün nasıl geçtiğini bile anlamadan sona erdiğini belirten izleyiciler, “Senaryo harika ilerliyor aman nazar değmesin” diye yorum bıraktı.

Baş Belası dizisine nazar boncuğu takın, hep böyle gitsin kimsenin nazarı değmesin! 12

İpek ve Şahin karakterlerinin zıtlıklar içinde oluşan durum komedisi halleri de sosyal medyada öne çıktı ve bu durumun dizinin sevilmesini sağladığı görülüyor. Baş Belası dizisi atv ekranında yaz aylarında izleyicilerle buluştu belki ama kış sezonunda da güçlü bir şekilde devam edebilecek bir yapım olduğu kesin.

Baş Belası dizisine nazar boncuğu takın, hep böyle gitsin kimsenin nazarı değmesin! 13

Şimdi de dizi hayranları 11 Temmuz Pazar günü yayınlanacak olan 4. bölüme kilitlendi… Dizinin yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı: