Ana sayfa Sosyal Medya Başak Gümülcinelioğlu, Ateş Kuşları dizisinin setine önemli bir rahatsızlığını çözmüş olarak çıkacak!

Başak Gümülcinelioğlu, Ateş Kuşları dizisinin setine önemli bir rahatsızlığını çözmüş olarak çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Bozdağ Film tarafından atv için hazırlıkları yapılan Ateş Kuşları isimli dizinin başrol kadın oyuncusunun Başak Gümülcinelioğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Genç oyuncu, geçen sezon Yargı dizisinde Neva karakteri ile çok başarılı bir çıkış yaptı.

Daha öncesinde ise hem Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri hem de Sen Çal Kapımı dizisindeki Pırıl ile geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, son yılların en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu. Başak Gümülcinelioğlu, kariyer yolculuğunda ilk kez başrolde yer alacak ve Ateş Kuşları isimli yeni diziyi de hayranları heyecanla bekliyor. Dizi için imza aşamasında olan oyuncudan gelecek haberleri hayranları da büyük heyecanla takip ediyor.

Başak Gümülcinelioğlu, Ateş Kuşları dizisinin setine önemli bir rahatsızlığını çözmüş olarak çıkacak! 7

Oyuncunun bu dizinin öncesinde yaşadığı rahatsızlık ise dikkatleri çekiyordu. Ses telleri ile ilgili sorunları bulunan oyuncu, bu konuyu Haziran ayında katıldığı Talu Talks isimli youtube sohbet programında açıkladı.

Google’da hayranlarının en çok aradığı konularla ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, hastalıkları ile ilgili de bilgiyi çok fazla merak edildiği için bilgiler verdi. Programın çekimlerinin ertesi günü ses tellerinden ameliyat olacağını da ifade eden oyuncu, yaşadığı rahatsızlıklar ile ilgili şunları söyledi:

“Bunun iki sebebi olabilir, bir tanesi ses teli olabilir. Bu aslında 5 yıldır var. Modüldü sonra polip oldu ve sonra akut bir hale geldi, kanama yaptı. Diğer ses telimi kalınlaştırdı. Şimdi onda da modül olmuş. Bir de Amerika’da müzikal tiyatro okumaya başlamışken, rahatsızlanıp Türkiye’ye dönmek durumunda kaldım. Çünkü orada yanlış teşhis ile savaşmıştım. Sonra burada bir rahatsızlık geçirdim. Çok üstüne konuşmayı sevdiğim şeyler değil, geçti ve gitti.”

Başak Gümülcinelioğlu, yeni dizisinin setine ses tellerindeki sorunları çözmüş olacak çıkacak. Programın yönetmeni Cem Talu, çekim gününden sonraki gün oyuncunun ameliyat olacağı bilgisini verirken, program Haziran ayının ilk haftasında yayınlandı.

Oyuncu ayrıca vücudunda beş adet dövmesi bulunduğunu da söyledi.