Ana sayfa Dizi Haberleri İddialı diziler denilince akla Özge Özder geliyor! Sadakatsiz’den sonra yeni dizisi de çok iddialı olacak!

İddialı diziler denilince akla Özge Özder geliyor! Sadakatsiz’den sonra yeni dizisi de çok iddialı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000’li yılların başlarından itibaren Özge Özder ismin farklı projelerle gündeme geldi ve oyuncu da başarılı performanslarla birbiri ardına önemli yapımlarda bulundu. Haziran Gecesi dizisinde Lale karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, sonrasında ise Dudaktan Kalbe dizisinde Cavidan karakteriyle popülerliğini artırdı.

Ömre Bedel dizisindeki Aylin karakterinin ardından oyuncuyu Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Emel olarak izledik. Emel karakteri ile adeta kariyer sıçraması yapan Özge Özder, başrolün hakkını da verdiği bir performans ortaya koydu.

Üst üste farklı yapımlarda rol alarak kariyerini sürdüren Özge Özder, son yıllarda da birbiri ardına farklı karakterlerle ekranda hayranlarını şaşırtmayı başardı. Kehribar, umuda Kelepçe Vurulmaz, Rüya; Kocamın Ailesi gibi dizilerde izlediğimiz Özge Özder, son yıllarda ise Mucize Doktor dizisiyle büyük bir çıkış sergiledi.

Kıvılcım karakterine izleyicilerin gıcık olması, oyuncunun başarısının bir sonucuydu. Ancak diziye ilk sezonun ardından veda eden ve ikinci sezonda kadroda yer alamayan oyuncu, bu sefer de Sadakatsiz dizisinin kadrosuna katıldı.

İddialı diziler denilince akla Özge Özder geliyor! Sadakatsiz'den sonra yeni dizisi de çok iddialı olacak! 6

İki sezon boyunca da Sadakatsiz dizisinde Derya olarak izlediğimiz Özge Özder, uzun yıllardır neredeyse aralıksız bir şekilde setlerde zorlu koşullarda çalışmaya devam ediyor.

Mesleğine olan bağlılığını geçen yıl doğum yapmasının hemen ardından Sadakatsiz dizisine dönmesi ile bir kez daha gösteren oyuncu, yeni sezonda da yine çok iddialı bir diziyle hayranlarının karşısında olacak.

Özge Özder, zorlu televizyon dizisi koşullarına iyi adapte olan ve bunlardan şikayet etmeyen, kendisine verilen sorumluluğu yerine getirme konusunda büyük fedakarlık gösteren bir isim.

Bu tavrıyla da dizi hayranları arasında saygı gören oyuncu, aynı zamanda evinde ailesinin ihtiyaçlarını da karşılamaktan geri durmuyor.

Özge Özder bunun yanı sıra youtube üzerinden hayranları ile buluşarak çeşitli sohbet programları ile gündemde kalmayı sürdürüyor. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken oyuncu, yeni sezonda da yine dikkatleri üzerine çekecek gibi gözüküyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinde Sara karakterini canlandıracak olan oyuncu, çok farklı bir portre çizecek.

Şifacı bir kadın olarak Neslihan Atagül’ün canlandıracağı Macide’nin dostu olarak izleyeceğimiz oyuncu, dizinin iyi karakterlerinden birisi olacak.