Ana sayfa Sosyal Medya Başak Gümülcinelioğlu’ndan Çağrı Çıtanak’a sürpriz düğün hediyesi!..

Başak Gümülcinelioğlu’ndan Çağrı Çıtanak’a sürpriz düğün hediyesi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Yargı dizisinde hayat verdiği ‘Neva’ karakteri ile ilgi toplayan, bu sezon ise diziye veda eden oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Çağrı Çıtanak ile geçtiğimiz hafta sonu Kemerburgaz’da aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir düğünle hayatını birleştirdi.

Uzun süredir devam eden mutlu birlikteliklerini nikah masasına taşıyan ünlü çiftin düğününden renkli pek çok kare sosyal medyada paylaşıldı.

Başak Gümülcinelioğlu, Çağrı Çıtanak’a çok özel bir düğün hediyesi verdi. Oyuncu sözleri ve bestesi kendisine ait olan ‘Neler Mümkün?’ adlı şarkıyı eşi için seslendirdi.

Şarkıyı instagram sayfasında paylaşan oyuncu paylaşımında eşine hitaben şu ifadeleri kullandı; Çağrı’ya… Yaşadığım 31 yıllık küçücük ömre bakıp gördüğüm tek gerçek, gerçekten sensin. Ne yaşanmış olursa olsun hep mutlu eden, yeşeren, hep en sevilen de…O yüzden yazdım ve besteledim bu şarkımı sana… Ömrüm seninkiyle paralel gideceği için çok şanslıyım.

İyi ki benim en yakın arkadaşım, sevgilim, eşimsin. Bu şarkı ömrümüze evlendiğimiz günün, ilk dansımızın, sevgimizin anısı olsun. En yakın arkadaşıyla yol arkadaşı olan herkesin şarkısı olsun. “Neler mümkün?”