Ana sayfa Güncel Haberler Başak Parlak ve Hazal Subaşı’nın hayranlarını zıplatan pozları…

Başak Parlak ve Hazal Subaşı’nın hayranlarını zıplatan pozları…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda dizi ya da başka bir proje için kamera karşısında olmayan oyuncuların tatil beldelerinde bol bol yaptığı paylaşımlar, hayranlarını adeta mest ediyor. Sezon arasında ve yazın, güneşin, denizin, doğanın renkleriyle süslenen fotoğraflarda oyuncuların keyifli halleri objektiflere yansıyor.

Sosyal medyadan sevdikleri ünlü isimleri takip edenler, yaz boyunca bu tür fotoğraflara doydu ama tatilin rehavetiyle keyifli hallerini paylaşmaya doyamayan pek çok ünlü de var. Bu isimlerden ikisi Hazal Subaşı ve Başak Parlak. Son olarak verdikleri pozlarla takipçilerini mutlu ederken, güzellikleri ve zarafetleriyle de dikkat çektiler.

Başak Parlak, son olarak gittiği bir aksesuar dükkanında mavi küpeleriyle poz verdi. Üzerindeki beyaz kıyafetle birlikte göz renginin güzelliği de ortaya çıkan oyuncu, bu fotoğrafıyla takipçilerinden de kısa sürede binlerce beğeni aldı. Oyuncu, ayrıca bu günlerde instagram’da 1 milyon takipçiye ulaşmanın keyfini yaşıyor.

????

Başak Parlak ve Hazal Subaşı'nın hayranlarını zıplatan pozları... 8

Son olarak Çukur dizisinde Nehir karakteriyle ekranlara gelen Hazal Subaşı da şu sıralar tatilin keyfini çıkarıyor. 15 Ağustos’ta başlayacak olan dizinin çekimleri öncesinde son bir kaç günü tatil yaparak geçiriyor oyuncu. Bilindiği üzere Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile dikkat çekmiş, daha sonra Bir Umut Yeter ve Halka dizilerinde rol almıştı.

Çukur dizisinde Aliço’yu oynayan Rıza Kocaoğlu ile birlikte olan Hazal Subaşı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile Alaçatı’ya gitmişti.

Hazal Subaşı, son olarak tatil yaptığı mekandan aşağıdaki fotoğrafını paylaştı ve hayranlarının da beğenisini topladı…

????

Başak Parlak ve Hazal Subaşı'nın hayranlarını zıplatan pozları... 9