Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış 7. bölümü mutlaka izlemelisiniz! Biz değil, Can Yaman söylüyor…

Bay Yanlış 7. bölümü mutlaka izlemelisiniz! Biz değil, Can Yaman söylüyor…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen romantik komedi dizilerinden olan Bay Yanlış, yaz sezonunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin bu şekilde gitmesiyle yeni sezonda da devam etme ihtimali artıyor. Reytingleriyle şimdiden yeni sezonu garantilediği anlaşılıyor ancak her bölümde ilgiyi yüksek tutmak da gerekli.

Diziye gösterilen ilgiyi arttırmak yapımın ve kanalın işi olsa da oyuncular da sosyal medya paylaşımlarıyla büyük katkı sunuyorlar. Hatta sosyal medyanın hayatımızın artık vazgeçilmez bir bölümü olduğu düşünülürse, dizinin takipçilerinin ve hayranlarının Can Yaman ve Özge Gürel’den diziyle ilgili gelecek haberleri de merakla bekledikleri bilinen bir durum.

İki oyuncu da zaman zaman sette kamera arkasında çekilmiş video veya fotoğraflarla ya da bölümden çekilen görüntülerle izleyicinin heyecanını arttırmak için sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıyorlar. Özellikle Can Yaman, bir önceki dizisi Erkenci Kuş için adeta bir sosyal medya sorumlusu gibi davranıp her hafta heyecanı yükseltecek paylaşımlar yapıyordu.

Can Yaman, bu sorumluluğu yine üstlenmiş olacak ki bu kez de Bay Yanlış için iş başında! Oyuncu, 14 Ağustos Cuma akşamı ekrana gelecek olan 7. bölümle ilgili heyecanı arttırmak için yeni bir paylaşım yaptı.

Oyuncu takipçilerini meraklandıran şu paylaşımıyla dikkat çekti:

7’yi izleyin güzel ..

Bay Yanlış 7. bölümü mutlaka izlemelisiniz! Biz değil, Can Yaman söylüyor... 8

Bay Yanlış 7. bölümü mutlaka izlemelisiniz! Biz değil, Can Yaman söylüyor... 9

Bay Yanlış dizisinin 7. bölüm fragmanında Özgür, Ezgi’ye tango dersleri veriyor… Özgür’ün tangoyu tanıttığı şu sözler de anlamlı: “Uyumun en güzel resmini çizen bu dans, umutsuz bir aşkı, tutkuyla karışık kızgınlığı yansıtır.”

İşte tango derslerinin sonucu ve 7. bölüm fragmanı: