Ana sayfa Dizi Haberleri Vermem Seni Ellere dizisinin final kararına izleyici isyan ediyor!

Vermem Seni Ellere dizisinin final kararına izleyici isyan ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Vermem Seni Ellere isimli macera ve romantizm içerikli dizinin final kararı tüm izleyicileri mutsuz etti. Dizinin 9. bölümü ile birlikte 13 Ağustos Pazar akşamı son kez ekrana geleceği resmen duyuruldu.

atv’nin final fragmanını yayınlamasının ardından ise dizi hayranları sosyal medyadan adeta isyan etti. Buse Meral ile Emre Bey ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, Karadeniz’in güzelliklerini ortaya koyan sahneleriyle de çok dikkat çekmişti.

Başrol çiftinin güçlü uyumuyla da izleyicilerin desteğini alan Vermem Seni Ellere isimli dizi, ne yazık ki yaz döneminin iyi reytingler elde edemeyen projelerinden birisi oldu.

Dizi hayranları ise reytingleri düşük olsa bile, dizinin daha bir süre ekranda kalmayı hak ettiğine inanıyor. “Çok erken final oldu, çok keyifli, gülümseten bir ekipti” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, karardan duyduğu üzüntüyü sosyal medyada paylaştı.

Binlerce benzer paylaşım ile Vermem Seni Ellere dizisinin izleyicileri sosyal platformlarda bu karara yönelik tepkilerini dile getiriyor.

Yaz döneminde izleyicileri gülümseten, pazar akşamları keyifli anlar yaşatan Vermem Seni Ellere dizisi, izleyicilerin tüm tepkilerine rağmen ne yazık ki ekrana veda eden diziler arasına katılacak.