Ana sayfa Dizi Haberleri “Başımıza gelmeyen kalmadı!” Tuba Büyüküstün’den Sefirin Kızı’na duygusal veda!

“Başımıza gelmeyen kalmadı!” Tuba Büyüküstün’den Sefirin Kızı’na duygusal veda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam 52. bölümüyle ekrana veda edecek olan Sefirin Kızı dizisinin oyuncusu Tuba Büyüküstün, yayından önce yaptığı duygusal bir paylaşım ile diziye veda etti. Çekimleri bir kaç gün önce tamamlanan dizinin son bölümü merakla bekleniyor. Engin Akyürek ile başrolü paylaşan Tuba Büyüküstün, Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı nedeniyle ayrılmasının ardından Mavi karakteriyle diziye dahil olmuştu.

NGM ve O3 Medya’nın ortaklığında hazırlanan dizide, Mavi olarak çok sevilen Tuba Büyüküstün, instagram sayfasından dizinin Melek’i Beren Gençalp ile görüntülerini paylaştı.

Sette çok iyi anlaştıkları görülen ikilinin görüntülerinde, ikiz kız çocuğu sahibi olan Tuba Büyüküstün’ün küçük oyuncuya anne şefkati ile yaklaştığı, onu öpüp kokladığı, kucağına aldığı görülüyor.

"Başımıza gelmeyen kalmadı!" Tuba Büyüküstün'den Sefirin Kızı'na duygusal veda! 1

Diziye dahil olduğundan beri instagram’dan kamera arkası pozlarını sık sık paylaşan oyuncu, Engin Akyürek ile Kara Para Aşk dizisinin ardından yeniden buluşmaktan memnuniyetini de bu paylaşımlarla ortaya koyuyordu.

"Başımıza gelmeyen kalmadı!" Tuba Büyüküstün'den Sefirin Kızı'na duygusal veda! 2

Büyüküstün’ün keyifli bir çalışma gerçekleştirdiği setten paylaşımlarına yansımakta. Oyuncunun Mavi olmayı çok sevdiği de paylaşımlarına yazdığı mesajlardan anlaşılıyordu.

"Başımıza gelmeyen kalmadı!" Tuba Büyüküstün'den Sefirin Kızı'na duygusal veda! 3

Star TV’de yer alan dizinin sezon finaline saatler kala, oyuncu, instagram hesabından duygusal bir veda mesajı da paylaştı. Bodrum’da yapılan çekimler, 3 gün önce sona ermişti.

Oyuncunun son yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. Tuba Büyüküstün, veda mesajında şunları dile getiriyor:

“Hiç hesapta yokken girdi hayatıma Sefirin Kızı ailesi ve Bodrum. Birbirimize yuva olduk, can olduk… Başımıza gelmeyen kalmadı ama herkes elinden gelen için çabaladı ki bence o emek her şeye değer… 1. bölümden finalimize kadar, kamera önünde e arkasında emeği geçen herkesin ömrüne bereket. İyi ki diyorum. Çok şey öğrendim, çok şey yaşadım, çok dost kazandım. Eski dostlarıma kavuştum. Seyredenlerin gönlüne de bir sıcaklık bırakabildiysek ne mutlu bana… Yeni hikayelerde görüşmek üzere.”

"Başımıza gelmeyen kalmadı!" Tuba Büyüküstün'den Sefirin Kızı'na duygusal veda! 4

52. Bölüm Konusu (Final) ise şöyle: Mavi, hem karnındaki bebeğini hem de Melek’i kurtarmak için peşindeki psikopattan kurtulmaya çalışırken başlayan doğumla birlikte her şey kontrolden çıkar. Sancar’dan sonra bu soluk soluğa kovalamacaya beklenmedik bir oyuncunun da dahil olmasıyla olayların tüm seyri değişecektir.

Elvan ve Yahya hayatlarında yeni bir yola çıkarlarken Yahya yaptığı başka bir sürprizle daha Elvan’ı şaşırtır. Bu mutluluğun aksine Zehra ve Kavruk’un üzerinde dolaşan kara bulutlarsa onları başka yaşamlara savurmak üzeredir.

Güven sağlık durumu nedeniyle kalan bütün gücünü verdiği sözü tutmak için kullanmaya kararlıdır. Bu nedenle Sancar’a karşı kartlarını açık oynar ve istediği şeyle Sancar’ı büyük bir şaşkınlığa uğratır.

Melek’le ilgili büyük bir kararın eşiğine gelen Sancar, içine düştüğü çıkmazdan yine Mavi sayesinde çıkar. Üstelik Mavi’nin bulduğu çözüm önerisi tüm Efeoğlu ailesini yeni bir maceraya sürükleyecektir.