Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 12 Mayıs Çarşamba 178. bölüm fragmanı izle!

Emanet 12 Mayıs Çarşamba 178. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Emanet dizisinde izleyicilerin bekledikleri gerçekleşiyor. İkbal köşeye sıkışıyor… 7 Eylül 2020 tarihinden bu yana Kanal 7 ekranında günlük dizi olarak yoluna devam eden Emanet, başarılı performansı ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Emanet dizisinin hikayesine yönelik ilgi ilk sezonda iyi geri dönüşlerle yansıdı. Dizinin birinci sezon finali de yaklaşıyor.

Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi, hayranlar tarafından çok beğeniliyor. İki genç oyuncu da başarılı performanslar ortaya koyuyor ve dizinin ikinci sezonunda da çok ilgi görmesine kesin gözüyle bakılıyor. Oyunları, entrikaları, yalanları ile İkbal karakteri dizide öne çıkan bir karakterdi. Ancak izleyiciler 11 Mayıs Salı günü yayınlanan 177. bölümde İkbal’in köşeye sıkıştığına şahit oldu. Peki 178. yeni bölümde neler olacak? Detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Peki bugünkü 177. bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar: İkbal köşeye sıkışır. Yaman ise kendisini kurtarmak için bir yol arar.

İkbal için yolun sonu giderek yaklaşmaktadır. Yaman’ın elinden kendini kurtarmak için bir çare bulmak zorundadır. İşte 177. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor