Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Başka sözüm yok, olamaz da!” Deniz Çakır, Masumiyet setindeki hakaret iddiasına noktayı koydu!

‘Başka sözüm yok, olamaz da!” Deniz Çakır, Masumiyet setindeki hakaret iddiasına noktayı koydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet’in setinde yaşandığı iddia edilen bir hakaret ile ilgili Deniz Çakır bir kaç gündür gündemde. Oyuncunun, dizinin setinde çalışan bir kişinin şikayetçi olması nedeniyle yaşadığı süreçte hem dizinin yapım firmasından hem de kendisinden açıklama geldi.

Sette kostüm asistanı olarak çalışan bir kişiye hakaret ettiği, küfür ettiği şeklinde iddialarla gündeme gelen oyuncu, olayla ilgili olarak ilk ve son kez bir açıklama yaptı.

Dizinin çekimleri sırasında Deniz Çakır’ın kendisine hakaret iddiası ile mahkemeye giderek şikayetçi olan Çağatay Görger’le ilgili konuda Gold Film dün bir açıklama yapmıştı.

Bu kez Deniz Çakır da instagram sayfasından konuyla ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yayınladı. Oyuncu, “Yoktur başka cevabım… Olamaz da…” başlığıyla şunları söyledi:

“2 gün önce istifasını vermiş, bölümün bitmesini bekleyen birinin ‘beni işimden etti’  sözü yalandır. Vermeyin böyle fırsatçılara mahal. Birinin tanınırlığını fırsat bilip kendine mağduriyet hikayesi yaratmaya çalışmak kötülüktür. İftirayla yol yürünmez. Olmayın parçası…”

'Başka sözüm yok, olamaz da!" Deniz Çakır, Masumiyet setindeki hakaret iddiasına noktayı koydu! 8

Gold Film de konuyla ilgili olarak sette çalışan kişilerle de görüşüldüğü ve bu tür bir olayla ilgili kimsenin bir bilgisi olmadığını da belirttiği açıklamasında, zorla Çağatay Görger’e istifa imzalatıldığı iddiasını da yalanlamış ve Görger’in kendi isteğiyle istifa verdiğini belirtmişti.

İşte o açıklama:

'Başka sözüm yok, olamaz da!" Deniz Çakır, Masumiyet setindeki hakaret iddiasına noktayı koydu! 9