Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç, Ramo konusundaki kafa karışıklığını bir fotoğrafla aydınlattı!

Esra Bilgiç, Ramo konusundaki kafa karışıklığını bir fotoğrafla aydınlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Ramo, bu hafta yayında olmayacak. Bu akşam yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin setinde yaşanan talihsiz durum nedeniyle çekimlere ara verilmişti. Alınan tüm önlemlere karşın dizi setlerinde de coronavirüs vakalarına rastlanmaya devam ediliyor. Ramo’nun setinde de benzer bir durum yaşandı.

Hafta içinde ortaya çıkan durum üzerine dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 36. bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi. Setteki korona hassasiyeti denilerek yapılan açıklamada, kimin hastalığa yakalandığı ile ilgili bir bilgi ise verilmedi.

Oyuncuların mı, ekipteki çalışanların mı virüse yakalandıkları ile ilgili net bir bilgi yok. Dizinin bu akşamki bölümünün yerine ise Güldür Güldür Show’un yeni bölümü gelecek.

Haftaya 19 Mart Cuma akşamı Ramo dizisi yeniden ekranda olacak. Show TV, Ramo tanıtımlarıyla konuya açıklık getirdi.

Dizinin setinde çalışmaların başladığı ise Esra Bilgiç’in setteki karavanından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı! Koronaya yakalanan kişinin kendisi olmadığı da böylece öğrenilmiş oldu! Zira 10 günlük karantina sürecinde olması gerekirdi bu süreçte!

Bilgiç, Murat Yıldırım ile başrolünü oynadığı dizinin setinden en son bugün aşağıdaki kareyi paylaşarak kafalardaki soru işaretlerini de gidermiş oldu!

Önünde senaryosu ile yeni bölüme çalışan ve sahne sırasını bekleyen Esra Bilgiç’ten işte o paylaşım…

Esra Bilgiç, Ramo konusundaki kafa karışıklığını bir fotoğrafla aydınlattı! 7