Ana sayfa Dizi Haberleri Başrol oyuncusunun ayrılığıyla sarsılan Teşkilat kadrosunu genişletmeye devam ediyor!

Başrol oyuncusunun ayrılığıyla sarsılan Teşkilat kadrosunu genişletmeye devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi bir süre önce başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla büyük darbe yedi. Halen Ertuğrul’un yerine geçecek oyuncu arayışını sürdüren TRT 1 dizisi Teşkilat, yeni bir oyuncuyla daha anlaştı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi üçüncü sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci sezonda Kanal D’de yayınlanan Yargı nedeniyle bazı haftalar tahtını kaptıran Teşkilat yaz tatilinde başrol oyuncusunun ayrılığıyla büyük bir sarsıntı yaşadı. İzleyici ilk önce Çağlar Ertuğrul’un ayrılığına inanamadı ama taraflardan gelen resmi açıklamalar üzerine acı gerçek kabul edildi.

Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakterinin yerini alacak isim hala belli olmadı. Herkes büyük bir merak içerisinde. Ancak bu arada dizinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Üçüncü sezonunda da büyük heyecan yaratacak Teşkilat dizisiyle son anlaşan isim Yunus Narin oldu.

Başrol oyuncusunun ayrılığıyla sarsılan Teşkilat kadrosunu genişletmeye devam ediyor! 7

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olan Yunus Narin, ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yılanların Öcü dizisi ile tanındı. Yunus Narin, daha sonra İstanbullu Gelin,Sevgili Geçmiş ve Hekimoğlu dizilerinde rol aldı. Genç oyuncunun en son rol aldığı dizi ise Son Yaz oldu. Narin, Son Yaz dizisinde Eray karakterine hayat verdi.

Dizinin yapımcı firması Tims&B Productions, Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek oyuncuya karar vermiş değil. arayışında. İzleyici için dizinin ana karakterinin gitmiş olması sarsıcı bir durum. Bu konunun reytinglere etkisini ise dizi yayınlanmaya başladıktan sonra göreceğiz ama sosyal medyada Çağlar Ertuğrul’un gidişine hala inanmak istemeyen izleyiciler görülüyor.

Bir süre öncen Adı Sevgi dizisinde oynayan Yunus Emre Yıldırımer’in yeni sezonda Teşkilat’ta rol alacağı öne sürülmüştü ama henüz bir netlik yok. İzleyenler şimdi çekimleri de başlayan Teşkilat’ın erkek başrol oyuncusunun kim olacağını merakla beklemekte…