Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Master Chef Türkiye programının şampiyonları bakın şimdi ne yapıyor!..

Master Chef Türkiye programının şampiyonları bakın şimdi ne yapıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 1 Temmuz Cuma akşamı  6. sezonuyla ekranlardaki yerini aldı.  Birbirinden yetenekli aşçı adaylarının kıyasıya yarıştığı programın jüri üyeliklerini Türk şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile İtalyan şef Danilo Zanna yapıyor.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu,  sosyal medya paylaşımında, ilgiyle izlenen programın son dört şampiyonunun şimdi nelerle uğraştıklarıyla ilgili yaptığı bir araştırmanın sonuçlarını yayınladı.

Sina Koloğlu, ‘Masterchef Türkiye Şampiyonları Ne Yapıyor?’ başlıklı yazısında, “Ev ahalisi ‘Buraya katılanlar mutlaka bir şekilde kendine iş bulur’ dedi. Elemelerde bile dikkat çeken isimler olabileceğinden söz ettiler. Ben de merak ettim bir sorayım dedim” ifadelerine yer verdi.

Master Chef Türkiye programının şampiyonları bakın şimdi ne yapıyor!.. 4

Son dört yılın şampiyonlarının neler yaptığını araştıran TV eleştirmeni çarpıcı sonuçlar elde etti. Buna göre;  2018 yılı şampiyonu Uğur Kardaş youtube ve instagram için yemek içerikleri üretiyor. Toplamda 700 binden fazla takipçisi var.

2019 birincisi Cemre Uyanık ise bir gıda firmasında yemek danışmanlığı yapıyor. Ayrıca özel şeflik ve danışmanlık işleri de yapıyor. 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı’nın bir burger markası var. Kadıköy’de dükkanı da var.

Son şampiyon Eren Kaşıkç da dijital platform  beIN Connect’de Doğanın Ateşi adlı bir program yapıyor. Şampiyon olan isimlerin hepsinin sosyal medya hesaplarında takipçi sayıları da  100 binleri geçiyor, verdikleri tarifler de büyük ilgi görüyor.

Şampiyonların sponsor gelirlerinin de olduğunun söylendiğine dikkat çeken Sina Koloğlu, “Bu yarışmayı kazanan yanı sıra bir şekilde adını duyuran isimlerde oluyor. Mesela kebapçı dükkanı olanın müşterisi artıyor” ifadelerini kullandı.