Ana sayfa Sosyal Medya İşte 2022 Altın Kelebek Ödülleri’nin parlayan yıldızları!..

İşte 2022 Altın Kelebek Ödülleri’nin parlayan yıldızları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bu yıl 48.’si gerçekleştirilecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde 2022 yılının yıldızı parlayan isimleri belli oldu.

Üç genç kadın oyuncu, yetenekleriyle ödülü almaya hak kazandı. Aralık ayında gerçekleşecek olan ve bir önceki yılın en iyilerine ödülleri verilecek olan Pantene Altın Kelebek’te yıldızı parlayan isimler açıklandı.

Yarışmanın adayları kadar her yıl sponsor firma Pantene adına seçilen parlayan yıldızları da merak konusu oluyor.  Üç isim den ilki oyuncu Özgü Kaya oldu. Diğer isimler ise Su Burcu Yazgı Çoşkun ve Nilsu Berfin Aktaş.

İşte 2022 Altın Kelebek Ödülleri'nin parlayan yıldızları!.. 9

İlk parlayan yıldız, Kanal D’de geçtiğimiz sezona damga vuran Üç Kız Kardeş adlı diziyle kariyerinde sıçrama yaşayan Özgü Kaya oldu. Oyuncu, aynı zamanda dizideki partneri Berker Güven ile yakaladığı uyumla da geçtiğimiz sezon sıklıkla adından söz ettirdi.

İşte 2022 Altın Kelebek Ödülleri'nin parlayan yıldızları!.. 10

İkinci parlayan yıldız Nilsu Berfin Aktaş oldu. Kuzey Yıldızı dizisiyle yıldızı parlayan ardından kısa sürede başrole yükselen genç yıldız, son olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde seyirciyle buluşuyor.

İşte 2022 Altın Kelebek Ödülleri'nin parlayan yıldızları!.. 11

Üçüncü parlayan yıldız ise genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun oldu. Oyuncu, iki sezondur ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisiyle büyük başarı yakaladı. Güzel oyuncu dizinin üçüncü sezonuyla da canlandırdığı ‘Asiye’ karakteriyle Eylül ayında ekranlarda olacak.

Öte yandan magazin basınında yer alan haberlere göre; Bu yıl Altın Kelebek’te bir ilk yaşandı ve ilk kez bir erkek parlayan yıldız olarak seçildi. O isim Tarık Emir Tekin yani nam-ı diğer Taro Emir… Aynı zamanda oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık Emir Tekin Altın Kelebek’te bir ilkin sembolü oldu.