Ana sayfa Dizi Haberleri Başroller Ölmez! Savaşçı dizisinde heyecanı artıran gelişme!

Başroller Ölmez! Savaşçı dizisinde heyecanı artıran gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinin 99. yeni bölümünde yine büyük heyecan ve aksiyon var… 27 Eylül Pazar akşamı dizinin 99. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak.Bir önceki bölümde vurulan Kağan Bozok’a neler olacağını herkes heyecanla bekliyor.

Kopuz Albay’ı korumak için kendini feda eden Kağan Bozok için tüm sevenleri hastanede heyecanla ameliyatı bekliyor… Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici sahnelerle dolu yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.

“Başroller ölmez” sözünü hatırlatan Savaşçı dizisi hayranları karakteri bir şey olmayacağını biliyor. Zaten Kağan Bozok ölse, Savaşçı dizisinin ilerlemesi mümkün olmaz. Bunu iyi bilen izleyiciler sosyal medyadaki yorumlarıyla başrolün ölmeyeceğini bildiklerini belirtiyorlar.

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı dizisinin 99. bölümünde izleyicilerin heyecanını yükseltecek birçok sahne var… İşte yeni bölümden yeni görüntüler: