Ana sayfa Sosyal Medya Başrollerden rol çalan Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’ya gönlünü koydu

Başrollerden rol çalan Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’ya gönlünü koydu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Yeninci, gerçek hayatta Bir Zamanlar Çukurova’daki Saniye’den çok farklı! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakteri ile başrollerden rol çalan bir pozisyona gelen Selin Yeninci, rolden çıkıp da gerçek yaşamına döndüğünde onu görenler tanıyamıyor.

Ünlü oyuncu güzelliği ile dikkatleri çekerken, hayata bakış açısıyla da ne kadar farklı birisi olduğunu sergiliyor. Yeninci zorluklar karşısında hiç yılmayan ve bunu eğlenceye dönüştürerek onu aşan bir isim.

Oyunculuğun en eğlenceli yanının zorlukları olduğunu ifade eden Selin Yeninci, “Bunu aşınca yaratımın hazzına varıyorsunuz. En güzeli burası” açıklamasını yaptı.

Birçok ünlü oyuncu dizi sürelerinden şikayetçi olabilir. Ancak Yeninci, daha çok çalışmak isteyen bir isim. Dizi TV programına konuşan ünlü oyuncu, “Benim için şöyle bir zorluğu var, daha çok çalışmak isterim. Daha çok anlamak isterim.Bazen vakit nedeniyle yine çalışıyoruz ama ‘ahh’ oluyor, daha çok çalışmak isterdim. Ama bir hızla yarışıyoruz, benim için bu pratik oluyor. Bütün ekip olarak çok uzun çalışma saatlerimiz var” şeklinde konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, son dönemin en başarılı yapımı olan Mucize Doktor ile yanı gün ekranda yer alıyor. Kendisine ait büyük bir kitlesi bulunan Bir Zamanlar Çukurova, 10’lu reytinglerin üzerinde oranlara ulaşarak da gücünü sergiliyor ve Mucize Doktor’a rağmen izleyicisini kaybetmiyor.

Aslında bu durum da oyuncu seçimine, hikaye bağlı olduğu kadar sette verilen emeği de göz ardı etmemek lazım.

Yeninci, sette çok uzun saatler çalıştıklarını belirtiyor ve ekip bu çabalarının karşılığını da halktan gördüğü ilgi ve destek ile alıyor.