Ana sayfa Sosyal Medya Ve Hande Soral – İsmail Demirci çifti, oğullarının ismini açıkladı…

Ve Hande Soral – İsmail Demirci çifti, oğullarının ismini açıkladı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, ilk çocuklarını heyecanla bekliyor şu sıralar. Hamile olduğunu duyurduğundan beri hayranlarının özel bir ilgiyle takip ettiği Hande Soral, hamileliğinin her aşamasında takipçilerine video ve fotoğraflarla güzel sürprizler yaptı.

Son olara ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterini oynayan Soral, bu sezon dizide olmak istemeyince karakterin hikayesi de son bulmuştu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bitmesinden sonra eşi İsmail Demirci’nin de dönmesiyle çift, yeni bir karar aldılar. Bir bebekle ailelerini taçlandırmak isteyen çift, şimid oğullarını bekliyor.

İsmail Demirci, bu sezon Yalancılar ve Mumları isimli dizide rol almaya başlamıştı ancak dizinin reytingleri düşük gelince bir kaç bölümde final yaptı.

Şimdi çift, yeni doğacak bebeklerine hazırlanıyorlar. Bir süredir Hande Soral’ın karnı da iyice belirginleşti ve oyuncu, bu halini de takipçileriyle paylaşarak mutlu ediyor sevenlerini.

Ve Hande Soral - İsmail Demirci çifti, oğullarının ismini açıkladı... 8

7 aylık hamile olan Hande Soral’ın hamileliği boyunca spor yaptığı da instagram hesabından paylaşımlarına yansıyor. Beslenmesine de dikkat eden oyuncu, sık sık kendisi gibi hamile olan kadınlar için tarifler de veriyor.

Çiftin bebeklerinin cinsiyetinin açıklanmasının ardından en çok merak edilen de ismini ne koyacakları olmuştu. Hande Soral, kısa bir süre önce, bebeklerinin ismini zaten belirlediklerini ve yakında açıklayacaklarını bir paylaşımında ifade etmişti.

Sonunda beklenen gün geldi ve bir kaç gün önce hayranları, sevenleri için instagram’dan oğullarının ismini açıkladılar. Çiftin bebeklerine Ali ismini koyacakları öğrenildi.

Ve Hande Soral - İsmail Demirci çifti, oğullarının ismini açıkladı... 9

Müjdeyi sosyal medya hesabından verdiler. Hande Soral paylaşımına ‘Ali Demirci’ geliyor’ notunu düştü. Kız kardeşi oyuncu Bensu Soral ise ‘Aliiiikooooo gözümüz yollarda kaldı’ diyerek yeğeninin gelişini heyecanla beklediklerini gösterdi…