Ana sayfa Dizi Haberleri Batsın Bu Dünya! Alev Alev’de Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz’den çok seveceğiniz bir düet!

Batsın Bu Dünya! Alev Alev’de Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz’den çok seveceğiniz bir düet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev, Show TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşuyor. Dizinin başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cem Bender, Cihangir Ceyhan, Berkay Ateş, Berker Güven gibi isimler bulunuyor.

Alev Alev’in 7. bölümünde bir sahne var ki, izleyiciler o anlarda adeta kendilerinden geçiyor… Fragmana yansıyan bu sahnede Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz, Orhan Gencebay’ın “Batsın Bu Dünya” şarkısını birlikte seslendirdi.

Alev Alev de iki ünlü ismin düeti de sosyal medyada çok konuşuldu. İkilinin performansı hayranlarının hoşuna giderken, olumlu yorumlar da sosyal medyayı kapladı.

Kadın haklarını savunması, derdi olan bir yapım olması ve güçlü oyunculuklar ve hikaye ile ekrana gelmesi Alev Alev dizisinin en dikkat çeken özellikleri olarak ön planda.

İşte Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz’in “Batsın Bu Dünya” performansı:

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.