Ana sayfa Dizi Arşivi İyi Aile Babası Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

İyi Aile Babası Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – İyi Aile Babası, Süreç Film imzalı, yönetmeliğini Hakan Algül’ün yaptığı, Tayfun Güneyer tarafından kaleme alınan komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizinin çekimler İstanbul’da kurulan özel set ortamında gerçekleştiriliyor.

İyi Aile Babası usta oyuncuların buluştuğu ancak replikleri biraz zayıf kalan komedi dizisi olarak dikkat çekti. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu başrolde yer aldı. Dizi komedi noktasında tam da izleyicilerin aradığı sonuçları sunamasa da yine de beğenen geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

İyi Aile Babası Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: Süreç Film
Türü: Komedi
Yayın Tarihi: 3 Aralık 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: JingleTv & Batuhan Fırat
Başrol: Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar.
Oyuncular: Ayhan Taş, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket, Rukan Demir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/iyiailebabasitv
Instagram: https://www.instagram.com/iyiailebabasitv/
Facebook: https://www.facebook.com/iyiailebabasikanald/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Wrj2YSzYSDQ
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/iyi-aile-babasi

TÜM HABERLER:

İyi Aile Babası dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

İyi Aile Babası Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

GENEL İZLENİM:

İyi Aile Babası, Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan, sitcom türünde aile dizisidir. Oyuncu kadrosunda pek çok ünlü ve yetenekli oyuncuyu bir araya getiren İyi Aile Babası dizisinde, büyük aşkla evlenen Mehmet ile Aslı’nın evlendikten sonra; Mehmet’in ailesi nedeniyle işlerin zorlaşmasıyla hikayede gelinen nokta komik bir dille ele alınıyor. Dizinin biraz aceleye geldiği ilk eleştiri olarak dikkat çekti. Senaryo ve karakterler arasında bazı kopukluklar olduğu da görüldü. Komedi noktasında izleyicileri tam olarak tatmin edemese de yine de başarılı bir yapım olarak dikkat çekti.

HİKAYESİ:

Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali, evli ve üç çocuklu bir aile babasıdır. Mehmet Ali mahalle arasında özel halk sağlığı kliniği sahibi, idealist bir hekim ve daha da idealist bir aile babasıdır. Mehmet Ali, tıp fakültesinde okurken, kampüste tanıştığı, halkla ilişkiler bölümünde okuyan ve çok güzel bir İstanbul Kadıköy kızı olan Aslı’ya aşık olmuş ve sonunda onunla evlenmeyi başarmıştır.

Aslı da, Mehmet Ali’yi severek evlenmiştir; ama Mehmet Ali ile evlenirken, aynı anda Mehmet Ali’nin ailesiyle de evleniyor olduğundan haberi yoktur. Mehmet Ali, evlendikten sonra, en azından bir süreliğine kira vermemek için, eskiden Adana’nın önemli ağalarından olan İbrahim dedesinin annesine bıraktığı üç katlı eski apartmanında oturmayı uygun görünce; yeni evli çiftin tüm hayatları, giriş katında oturan anne babalarının hayatıyla iç içe geçmiştir. Aslı, hayattaki en büyük mücadelesini, alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı vermektedir.

Sürekli eşi ve annesi arasında kalan ve her ikisine de çok düşkün olan Mehmet Ali’nin iki tarafı da kırmamak için verdiği mücadelede seyirci komik ve eğlenceli anlara şahitlik yapıyor.

İyi Aile Babası Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Çağlar Çorumlu (Mehmet Ali Pamuk )
Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk)
Melek Baykal (Arife Pamuk)
Salih Kalyon (Kerami Pamuk)
Timur Acar (Rıfkı Pamuk)
Ayhan Taş (Hulusi)
Bahar Süer (Ayfer )
Berke Üsdiken (Emre Güney)
Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk)
Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk)
Beste Bereket (Aydan Hemşire)
Rukan Demir (Çilem Hemşire)

ÇAĞLAR ÇORUMLU’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ…

İyi Aile Babası Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 14

Yayın hayatına çok kısa bir süre önce başlayan İyi Aile Babası dizisinin setinde Çağlar Çorumlu’ya doğum günü sürprizi yapıldı.

Çekimler devam ederken sanatçının annesi rolündeki usta oyuncu Melek Baykal’ın doğum günü pastası ile sahneye girmesiyle duygusal anlar yaşayan Çağlar Çorumlu, doğum gününü kutlayan set ekibine ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür ederek pastasını üfledi. Çorumlu, “Herkes için sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum” şeklinde konuştu.

MEKANLAR:

Sitcom formatındaki İyi Aile Babası dizisinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapılıyor. Pandemi nedeni ile kalabalık alanların tercih edilmeyeceği İyi Aile Babası için özel stüdyoda çekimler yapılıyor.

JENERİK:

İyi Aile Babası dizisinin jenerik müziği JingleTv & Batuhan Fırat’a ait. Sözleri ve melodisi son derece eğlenceli olan jenerik müziğindeki şarkıyı dizinin başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu birlikte seslendiriyor.

FRAGMANLAR:

İyi Aile Babası dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Kasım ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı. Sonraki her bölüm öncesinde de fragmanlar yayınlanarak ilginin artması sağlanmaya çalışıldı.

İlk Tanıtım:

İyi Aile Babası dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

İyi Aile Babası dizisinin 1.sezonu 3 Aralık 2020 Perşembe günü başladı. Dizi her Perşembe saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. İyi Aile Babası dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında bulabilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

İyi Aile Babası’nın başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun, dizinin müziğini seslendirmek için stüdyoya girdiği görüntüler de youtube kanalında yayınlandı. Aşağıda ikilinin düetini izleyebilirsiniz.

İYİ AİLE BABASI HANGİ DİZİYE BENZİYOR?

İyi Aile Babası dizisinin yayın hayatına başlamasıyla birlikte sosyal medyada, geçmişte yayınlanan ‘Benim Annem Bir Melek dizisine benziyor’ şeklinde yorumlar yapıldı.

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal ve Dolunay Soysert gibi pek çok ünlü ismin rol aldığı Benim Annem Bir Melek adlı dizide de cadılığına çok cadı, ama bir o kadar da tatlı bir kaynananın etrafında şekillenen; kocaman, mutlu ve çok komik bir ailenin hikâyesi anlatılıyordu.

İyi Aile Babası Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 15

KAMERA ARKASI:

İyi Aile Babası dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Henüz yeni başlamasına rağmen bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncuların kısa sürede birbirleri ve teknik ekiple kaynaştıkları da gözlerden kaçmıyor.