Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın başrolü Burak Özçivit’ten alkışlanacak hareket

Kuruluş Osman’ın başrolü Burak Özçivit’ten alkışlanacak hareket

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri çekti. atv’de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin başrolünde oynayan Burak Özçivit, son dönemde pek çok ünlü isim gibi hayranlarına sosyal medyadan seslenerek doğum günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile mutlu evliliğiyle dikkatleri çeken Burak Özçivit, duyarlı tavrıyla takdir toplarken, doğum günü ile ilgili mesajıyla da gündeme geldi.

24 Aralık 1984 doğumlu olan oyuncu, 36. yaşını kutlamaya kısa bir süre kala, hayranlarından, sevenlerinden, dostlarından bir ricada bulundu.

Doğum günü sebebiyle kendisine hediye yollamak isteyenlere önceden bir bilgiyle seslenen Özçivit, Türk Kanser Derneği adına bir kampanya başlattığını duyurdu.

Son zamanlarda kimi ünlülerin hesabından da benzer paylaşımlar yapılmakta. Hediye almak yerine, belirli bir derneği işaret eden ünlü isimler, bağış yapılmasını teşvik etmeye çalışıyor.

Burak Özçivit de bu isimlerden  birisi oldu. Oyuncu, duyarlı tavrıyla takdir toplarken, şunları yazdı:

“Sevgili ailem ve dostlarım, 24 Aralık benim doğum günüm. Sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Türk Kanser Derneği için bir kampanya açtım.

Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar, beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Bağış linkine Biomdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.”

Kuruluş Osman'ın başrolü Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket 8

Kuruluş Osman'ın başrolü Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket 9