Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış, büyük bir yanlışa mı gidiyor? Ezgi ve Özgür aşkı out olmak üzere!

Bay Yanlış, büyük bir yanlışa mı gidiyor? Ezgi ve Özgür aşkı out olmak üzere!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış dizisinin 7. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yaz sezonunun romantik komedi dizilerinden birisi olan Bay Yanlış’ın başrolünde Özge Gürel ve Can Yaman oynuyorlar. İkili daha önce Dolunay dizisinde de birlikte oynamış ve sevilen bir ikili olmuşlardı.

Bay Yanlış’ın 7. bölümünde tango yapan Ezgi ve Özgür sahneleri, izleyiciyi ekranlara kilitledi. Günlerdir dönen fragmanlardan sonra izleyici heyecanla beklediği sahneleri izleme şansına kavuştu. Özgür ve Ezgi’nin ilişkileri gittikçe daha yakınlaşan bir duruma dönüşürken, bir başka aşk ortaya çıktı ki izleyiciler şimdi bu ikilinin aşkını daha heyecanlı bulmaya başladılar!

Kim mi o ikili? Deniz ve Ozan. Hep birlikte eğlenmeye gittikleri akşam aralarında geçen bir konuşma sonrasında Deniz ve Ozan’ın aynı okulda okudukları ve hatta Deniz’in de o sıralar çocukluk aşkı olan Mehmet’in aslında Ozan olduğu ortaya çıktı!

Bay Yanlış, büyük bir yanlışa mı gidiyor? Ezgi ve Özgür aşkı out olmak üzere! 8

Dizinin başından beri birbirleriyle didişen ve yıldızları barışmayan ikilinin ilginç sohbeti sonrasında aralarında bir aşk kıvılcımı çakıldı adeta! Cemre Gümeli’nin oynadığı Deniz ve Serkay Tütüncü’nün oynadığı Ozan karakterlerinin yeni kıvılcımlanan bu aşkları üzerine sosyal medyada yorumlar yapılmaya başlandı.

Meğer okulda o yaz bir yüzme takımı, su takımı varmış ve o yaz Mavi Midyeler isimli takıma 8 numara ile Ozan katılmış. Deniz de Ozan’a orada aşık olmuş ama sonrasında Ozan okuldan ayrılmış ve bir daha görüşememişler. Ancak Ozan’ın ilk isminin Mehmet olduğunun öğrenilmesiyle gerçek ortaya çıktı. Deniz’in Mehmet olarak bildiği çocukluk aşkı Ozan çıktı!

Aralarındaki konuşma sonrasında ikili birbirlerini hatırladılar. Deniz, “Çocukluk aşkı değil, çocukça bir aşktı” diyerek durumu basitleştirmeye çalışsa da Ozan’ın gözlerinin hiç değişmediğini söyleyerek ona attığı mahcup bakış, dizinin takipçilerini çok etkilemişe benziyor! İkilinin çok iyi bir çift olacağını söyleyenler ve hatta Özgür ve Ezgi için değil de Deniz ve Ozan için diziyi izlediklerini söyleyenlerin yorumları dikkat çekiyor.

Bay Yanlış, büyük bir yanlışa mı gidiyor? Ezgi ve Özgür aşkı out olmak üzere! 9

Ezgi ve Özgür’ün şaşkın bakışları arasında uzun yıllar önce tanıştıkları anlaşılan Deniz ve Ozan’ın gittikçe birbirlerine aşık olacakları da anlaşıldı. O yıllarda Mehmet adını kullandığını söyleyen Ozan’ın Deniz’i hatırlayıp “Deniz, tabii çilli Deniz. Çiller gitmiş gerçi biraz ama gözlerin aynı” sözleriyle Deniz’e bakışı ise izleyicinin “Bu aşk tutar, o ne güzel bakış, bu çifti harcadınız, çok yakışıyorlar diziyi izleme sebebim, bu ikili müthiş oyunculuklarına bayılıyorum” şeklinde yorumlara neden oldu.

Hatta bir izleyicinin “Doğru çift, yanlış dizi” yorumu ise dikkat çekiciydi. İkili için ayrı bir dizi hikayesi olmaları istekleriyle yorum yapanlar, “Dizinin en iyi hikayesi” diyerek Ezgi ve Özgür aşkından çok Deniz ve Ozan aşkını izlediklerini söyleyenler o kadar çok ki Bay Yanlış dizisinde bu aşkın daha çok öne çıkmaya başladığı yorumlardan anlaşılıyor!

Bakalım gidişat nasıl olacak? Ezgi ve Özgür’ün aşkı out, Deniz ve Ozan aşkı in olmak üzere!

İşte Deniz ve Ozan’ın birbirleriyle yıllar önce karşılaştıklarını öğrendikleri o anlar: