Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinde izleyiciler adete ters köşe oldu!

Gençliğim Eyvah dizisinde izleyiciler adete ters köşe oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Gençliğim Eyvah dizisi, yolculuğuna 17 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 10. bölümüyle devam edecek.

Dizide önemli bir oyuncu kadrosu bulunuyor. İlk olarak komedi dizisi kıvamında izleyici ile buluşan Gençliğim Eyvah, ardından aşk temasıyla da romantik komedi dizisi havasına büründü. Ahmet ile Zola arasındaki Azra yarışı ise son buldu.

Kazanan isim Ahmet oldu. Azra ile aşklarını birbirlerine itiraf eden ikili izleyicileri de ters köşe yaptı. Birçok dizi izleyicisi Azra ile Zola arasında aşk yaşanacağını düşünmüştü.Ancak 10. bölümün 2. fragmanında yer alan görüntüler her şeyi netleştiriyor.

Gençliğim Eyvah dizisinde aşk konusu artık belirsizlikten kurtuldu. Ahmet ve Azra arasında her şey yoluna girdi. Zola ise onların mutluluğunu kenardan izlemek durumunda kalacak.

İşte Gençliğim Eyvah 10.bölüm 2. fragmanı:

Dizide; Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor.