Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi 9 ülkede sosyal medyada gündem oldu!

Bay Yanlış dizisi 9 ülkede sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin’in üstlendiği, başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı “Bay Yanlış” dizisi yayın hayatına başlamadan, dünya gündemine damga vurdu.

Bu yazın en iddialı yapımlarından olan FOX’un yeni dizisi “Bay Yanlış”ın basına yansıyan ilk kareleri dünya çapında beğeni topladı. Dizi, hem 9 farklı ülkede hem de dünya gündeminde #BayYanlışFOXta etiketiyle en çok konuşulanlar listesine girdi.

İkilinin uyumuyla övgü topladığı sosyal medyada #BayYanlışFOXta etiketi, son 24 saatte yaklaşık 400 bin tweet alarak dünya gündemine 11.sıradan girdi. Türkiye, İtalya, İspanya, Yunanistan, Arjantin, Brezilya, ABD, Porto Riko ve Şili gibi ülkelerden oldukça yoğun beğeni tweetleri alan dizinin başrol oyuncaları Can Yaman ve Özge Gürel de en çok konuşulanlar listesinin ilk sıralarında yerlerini aldılar.

Büyük bir merakla beklenen “Bay Yanlış”ın konusu ise şöyle; Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

blank

Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?