Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi büyük şok yaşıyor, kimse böyle bir sonuç beklemiyordu

Bay Yanlış dizisi büyük şok yaşıyor, kimse böyle bir sonuç beklemiyordu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisi, sosyal medyanın reyting demek olmadığını kanıtladı! Son 2 aydır birçok dizi izleyicisi Bay Yanlış ile yatıp kalkıyor adeta… Dizinin tanıtımları ve sosyal medyaya etkilerine bakınca muazzam reytingler alabileceği sonucu ortaya çıkabilir..

Ancak sosyal medyanın televizyon reytingleri noktasında bir etkisinin olmadığı Bay Yanlış dizisiyle bir kez daha ortaya çıktı. O kadar muazzam bir etkileşim dalgası yaratıldı ki, sanırsınız Bay Yanlış reytinglerin toplayıp gidecek.

Ancak işler öyle değil. 26 Haziran Cuma akşamı Fox TV’de ilk bölümü yayınlanan Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini buluşturan Bay Yanlış dizisinin reytingleri hiç de abartılacak gibi değil.

BayYanlış ABC1’de 3.04 reytingle 4. sırada yer alabildi. AB’de 3.11 reytingle 3. oldu ve tüm kişilerde ise 2.92 reytingle 4. sırada kendisine yer buldu. Sıralamalara bakarsanız ilk 100 program içinde iyi, ama reytinglere bakarsanız o kadar büyük bir etkisinin olmadığını ortaya çıkıyor.

Bay Yanlış dizisi büyük şok yaşıyor, kimse böyle bir sonuç beklemiyordu 7

Bay Yanlış’ın ömrü bu sonuçlardan sonra Erkenci Kuş kadar olur mu? İşte bu sorunun yanıtı pek mümkün değil… Çünkü Erkenci Kuş, kış sezonunda yayınlandığında da yüksek reyting alabiliyordu. Bay Yanlış’ın bu haliyle Erkenci Kuş’u yakalamasının pek mümkün olmadığı görüldü.

Yurt dışında diziyi sahiplenen müthiş bir kitle var. Ancak bu kitlenin reytinglere bir etkisi yok. Belki dizinin yurt dışı satışlarına büyük etkisi olacak ama Bay Yanlış dizisi önce ekranda tutunmayı başarmalı…