Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisi için 2. bölüm kritik önem taşıyor!

Bay Yanlış dizisi için 2. bölüm kritik önem taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinin ilk bölümü 26 Haziran Cuma günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Sosyal medyada dizi başlamadan önce müthiş bir destek almıştı. Bu desteğin reytinglere yansımadığı görüldü.

Bay Yanlış dizisi, normal sezonda pek de kabul edilemeyecek bir reyting oranları ile yayın hayatına başladı. Ancak bu düşük reyting oranları yaz ekranı için tatmin edici olabilir. Zira yaz ayında reytingler çok düşüyor ve Bay Yanlış da yurt dışı satışları da düşünülerek yoluna devam edecek.

Ancak dizinin çok dahi iyi sonuçlar elde etmesi bekleniyordu.Elde edilen düşük oranlar ekipte moral bozukluğu yarattı. Bay Yanlış dizisi için 2. bölüm son derece önemli. İlk bölümlerde diziler düşük reyting ile başlayıp sonra yükseliş sergileyebiliyor. Bay Yanlış’ta bu durum yaşanacak mı merakla bekleniyor.

Şayet ikinci bölümde reytinglerde yukarıya doğru kıpırdanma olmaz ise bu durum, dizinin sıçrama yapmasının pek de mümkün olmayacağını anlatacaktır. Erkenci Kuş’un 8’li reytingler aldığı düşünülür ise, Bay Yanlış’ın 3’lü reyting oranlarında kalması sıkıntının boyutunu da anlatıyor.

3 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin ikinci bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.