Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi ile bir konuda rekabet etmek imkansız

Bay Yanlış dizisi ile bir konuda rekabet etmek imkansız

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerinde yer aldığı Bay Yanlış dizisi, Fox TV ekranında 4. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi 17 Temmuz Cuma günü ekranda milyonlarca kişiyi toplamayı başardı.

Sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında diziye ilgi gösteren hayranları, mesajlarıyla büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu. Sosyal medya gücüyle diğer yapımları kıskandıran bir durumda olan Bay Yanlış’a destek her geçen hafta daha da artıyor.

Dizinin 4.bölümü için belirlenen #aşktankorkma etiketi üzerinden binlerce paylaşım yapıldı. Dünyanın farklı ülkelerindeki dizi hayranları da bu etkileşim çalışmasına katıldı.

Ortaya çıkan sonuç ise şaşırtıcıydı… Türkiye dahil toplam 6 ülkede Bay Yanlış dizisinin etiketi gündeme girmeyi başardı… Dünya gündeminde de yer bulan bu etiket, dizi hayranlarının sosyal medya gücünü de yansıtması bakımından anlamlıydı.

Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya, Breziyla, Arjantin ve Şili de çok konuşulan Bay Yanlış dizisinin 4. bölümü hayranlardan yine büyük beğeni aldı.

Bay Yanlış dizisi ile bir konuda rekabet etmek imkansız 7