Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisinin kamera arkasında Can Yaman esprileri!

Bay Yanlış dizisinin kamera arkasında Can Yaman esprileri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Ünlü oyuncu Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini başrolde buluşturan Bay Yanlış dizisi cuma akşamları yolculuğuna devam ediyor. Dizinin reytingleri toparlandı ve iyi gidiyor. Kış sezonun başlamasının Bay Yanlış’ı nasıl etkileyeceği de merakla beklenmekte. Cuma günü yayınlanan diziler bir bir ekrana dönecek, Bay Yanlış dizisinin reyting sınavı izleyicileri biraz tedirgin ediyor.

Bay Yanlış’ın setinde tam bir aile ortamı oluştu. Oyuncular ve teknik ekip yoğun bir şekilde yeni bölümleri yetiştirmeye çaba harcıyor. Bu yoğunluk içinde de esprili ve eğlenceli birçok an yaşanıyor.

Bay Yanlış dizisinin 9. bölümünün kamera arkası görüntüleri sosyal platformlardan paylaşıldı. Can Yaman’ın kahkahalarının eksik olmadığı kamera arasında, oyuncuların rahat halleri ve esprileri dikkat çekiyor.

Çekimler sırasında role girmekte zorlanan oyuncuların gülümseten hallerini kaçırmayın. Can Yaman’ın arkadaşları ile ne kadar iyi anlaştığını da kamera arkası görüntülerinde görebilirsiniz.