Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış ve Gençliğim Eyvah dizilerinin final yapmasına şaşırmadık!

Bay Yanlış ve Gençliğim Eyvah dizilerinin final yapmasına şaşırmadık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Bay Yanlış dizisi, ilk başladığında özellikle yurt dışı satışlarının öne çıkartılacağı biliniyordu. Zira hem Can Yaman hem de yapımcı Faruk Turgut, hedeflerinin romantik komedi yapımlarının çok iyi satıldığı yurt dışındaki izleyicilerin beğeneceği bir dizi yapmak olduğunu söylemişti.

Bay Yanlış dizisi de Fox TV ekranında 14. bölümüyle final yapacak belki ama, yurt dışına satış yapılabilecek kadar bölüm çekilmiş oldu. Dizi, Türkiye’de izleyici ile bütünleşemedi.Bu gerçeği oyunculardan Serkay Tütüncü de belirtiyor. Oyuncu, “Seyirci ile bütünleşmesi gereken bir konu var sonuçta. Aynı reaksiyonu, istediğimiz reaksiyonu almadığımız zaman sonuçta diziler bitebiliyor” diyerek aslında yapımın izleyicilerle bütünleşemediği için final yaptığı gerçeğini ifade etti.

Benzer bir durumu atv de yaşıyor. Pazartesi akşamları yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi 17.bölümle birlikte önümüzdeki hafta sona erecek. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, iki yapımın da final yapıyor olmasına şaşırmıyor.

Koloğlu, köşe yazısında şu detaylara dikkat çekti:

“‘Bay Yanlış’ final yapıyor. Şaşırmadık. Özetle, bu yılın ‘romantik komedileri’ açmadı… Bu arada yurt dışı satışlarıyla amaca ulaşıldı diyebiliriz. Daha iyi bir senaryoyla her bir ‘romantik komedi’ dizimizin izlenmesi farklı olabilirdi.

‘Gençliğim Eyvah’ da final kararı aldı. Dizi başladığında “Yeni iş ‘Gençliğim Eyvah’ başladı. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca ve Beyti Engin bir yanda, genç arkadaşlar diğer yanda! Senaryo, ah senaryo!” diye yazmışım.”

Bay Yanlış ve Gençliğim Eyvah dizilerinin final yapmasına şaşırmadık! 7